YAMAÇLI ROL MODEL

Okuduğunuz haber
KAHVEHANELER 04:00’E KADAR AÇIK

DÜĞENCİ BASINLA İFTAR ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KAHVEHANELER 04:00’E KADAR AÇIK

KAHVEHANELER 04:00’E KADAR AÇIK

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın başkanlığında gerçekleştirilen Haftalık Olağan Belediye Encümen Toplantısı’nda kahvehane, çay ocağı, kıraathane gibi salonların kapanış saatleri yeniden belirlendi.

GÜNCEL      04 Nisan 2022 - 23:47     0

KAHVEHANELER 04:00’E KADAR AÇIK

Coşar başkanlığında önceki gün bir araya gelen Encümen Üyeleri, gündem maddesindeki konuları görüşerek karara bağladı. Toplantıda aynı zamanda ilçemizde faaliyet gösteren kahvehane, kıraathane, çay ocağı, internet kafe, kafeterya, playstation salonları, bilardo ve oyun salonlarının Ramazan ayı boyunca kapanış saatlerinin 04:00 olmasına karar verildi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Toplantıda alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, Ramazan bereketiyle birlikte tüm esnaflarımıza işlerinde kolaylık ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ