Yenipazar Belediyesi

Okuduğunuz haber
VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI

Hep birlikte hizmet edeceğiz

Anasayfa   /    Güncel    /    Var olsun Ülkü Ocakları

Var olsun Ülkü Ocakları

Boğazlıyan Ülkü Ocakları Başkanlığı uyuşturucuyla ölümüne mücadele ediyor

GÜNCEL      04 Aralik 2018 - 20:03     0

Var olsun Ülkü Ocakları


Boğazlıyan Ülkü Ocakları'nın başlattığı Uyuşturucu İle Mücadele Kampanyası devam ediyor. İlçemizde kapı kapı dolaşılarak dağıtılan broşürlerde uyuşturucunun zararlarına dikkat çekiliyor. Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Serhat Ören; “Uyuşturucu belasına karşı Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde savaşıyoruz. Ölümüne savaşıyoruz. Bu işi bitirmenin kararlılığı içerisindeyiz. Gençliği bu bataklıktan ve bu ateş çemberinden çıkartmamız gerekiyor“ dedi.
Konuya ilişkin gazetemize açıklama da bulunan Ülkü Ocakları Boğazlıyan İlçe Başkanı Serhat Ören  "Gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla başlattığımız 'Uyuşturucu İle Mücadele' kampanyası kapsamında özel olarak broşürler hazırlattık. Kapı kapı dolaşarak,  kar kış demeden ziyaretlerimizi sürdürüp kampanyamızı tanıtacağız” dedi. 
Boğazlıyan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Serhat Ören; 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı MHP Mersin milletvekili sayın Olcay Kılavuz Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda; gençliğin en büyük düşmanı olan uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadelemiz için özel olarak dergi ve çeşitli yayınlar çıkartılmıştı. Bizde Boğazlıyan Ülkü Ocakları olarak bunlara ilaveten bir broşür hazırladık. Boğazlıyan Ülkü Ocakları olarak "Ey Türk Gençliği!" diyerek gençlerimizi yücelten ve onure edip övgüyle bahseden M. Kemal Atatürk' e ve "evlatlarım" diyerek Türk gençliğini sahiplenip yol gösteren Başbuğ Alparslan Türkeş'e layık bir gençlik için mücadelemiz, yılmadan devam edecektir. 
Ören; Boğazlıyan Gençliğine şöyle seslendi:  “Gençler, sizler bu davanın sahiplerisiniz, bu milletin gözbebeklerisiniz. Özellikle Üniversite, ortaokul ve lise talebesi arkadaşlarım; sizler bir takım oyunlara ve planlara asla izin vermiyorsunuz. Çok gencimizi heba ediyorlar, heder ediyorlar. Maalesef PKK'yı güçlendiriyorlar, bazı terör örgütlerini güçlendiriyorlar. Askerimize, polisimize bir kurşun olarak geri dönüyor. Aileler yıkılıyor, geçimleri alt üst oluyor, huzurları kalmıyor. Bunlara dikkat ediyorsunuz. Aramıza birileri girebilir. Misyonerlik yaparak, ajanlık, provokatörlük ve bazı kötü emellere sürükleyebilirler, bunlara da izin vermeyin. Milli şuuru her ortamda önce kendimiz yaşayıp sonra yaşatmaya gayret edeceğiz. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ