Var olsun Ülkü Ocakları

Okuduğunuz haber
HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Ayık resmen aday

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hep birlikte hizmet edeceğiz

Hep birlikte hizmet edeceğiz

AK Parti eski Boğazlıyan İlçe Başkanı Nafiz Bayer, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İl Genel Meclisi üyeliğine aday adayı oldu.

SİYASET      04 Aralik 2018 - 20:04     0

Hep birlikte hizmet edeceğiz

AK Parti eski İlçe Başkanı Nafiz Bayer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Nafiz Bayer, adaylık başvuru forumunu, sevenleri eşliğinde AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci'ye teslim etti.
Boğazlıyan'da 2 dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve başarılı çalışmalara imza atan, siyaset hayatındaki başarılarının yanısıra çeşitli derneklerde de yöneticilik ve başkanlık yapan Bayer, Boğazlıyan'ı kalıcı yatırımlarla buluşturmak, hep birlikte hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Yılların verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile Boğazlıyan'a ve bölgeye hizmet edebilmek için elinden geleni yapacağının sözünü veren Bayer, hangi bölgeye ne gibi yatırımların yapılması gerektiğini ve Boğazlıyan'ın ihtiyaçlarının neler olduğunu yakından bildiğini, partisi ve halkın takdiri ile seçilmesi halinde Boğazlıyan'ı Yozgat'ta en iyi şekilde teslim edeceğini dile getirdi.
Bayer, "Çevremden aldığım olumlu sonuçlar neticesinde Boğazlıyan'a hizmet etmek adına bu yola çıktım.  İlçemizin sorunlarına çözüm noktasında ortak olmak, vatandaşımıza hizmet ulaştırma yolunda aracı olmak, bu yolda emek vermek, mücadele etmek amacıyla İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığımı açıklıyorum. Boğazlıyan'da yaşayan birisi olarak ilçemize hizmet etmek benim boynumun borcudur" dedi.
"Boğazlıyan'ın daha da gelişmesi, AK Parti yatırımlarının katlanarak artması için çalışacağız" diyen Bayer, "AK hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacağına inancımız tam. Parti teşkilatlarımızla bir bütün olarak Boğazlıyan'ımız için en iyisini yapmaya hazırım" diye konuştu.
Bayer, "Boğazlıyan bizim ortak hayat alanımız. Boğazlıyan bizim sevdamız. Boğazlıyan bizim ortak geçmişimiz ve geleceğimiz. Bu sebepten ötürü bunun bilincinde hareket edip bu yoldan sapmadan engellere takılmadan hareket edip Boğazlıyan'ımıza hizmetkar olmayı talibiz inşallah" dedi.
AK Parti kurucularından olduğunu, 2 Dönem İlçe Başkanlığı yaptığını ve üyesi olmaktan gurur duyduğu AK Parti'den Boğazlıyan'a İl Genel Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istediğini belirterek başvurusunu yapan Nafiz Bayer, "Eğer partim takdir edip beni aday gösterirse halkımızın da teveccühüyle ilçemize hizmet etme fırsatı bulacağız. Bana bu zorlu süreçte desteğini esirgemeyen başta aileme ve tüm sevenlerime ayrı ayrı teşekkür eder, diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Takdir önce partimin sonra sizlerindir. Eğer fırsat verilirse biz aynı heyecanımızla, aynı gücümüzle hizmetlerin daha da artması için çalışacağız" şeklinde konuştu.
Başvuruları alan AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ise, adaylara başarılar dileyerek, "AK Parti'de bu bir bayrak yarışı, herkes aday adayı olabilir. Genel Merkezimiz kimi gösterirse tüm teşkilat olarak onun peşinde birlik ve beraberlik içerisinde davamıza hizmet edebilmek için yolumuza devam edeceğiz" açıklamasında bulunarak, Nafiz Bayer'e başarılar dileğinde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ