YENİPAZAR’DA JEOTERMAL SEVİNCİ

Okuduğunuz haber
TOKİ OVAKENT’TE YÜKSELECEK

YENİPAZAR BELEDİYESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TOKİ OVAKENT’TE YÜKSELECEK

TOKİ OVAKENT’TE YÜKSELECEK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ovakent Beldesi’nde inşa edilecek 100 konut için adeta talep patlaması yaşandı. Belediye Başkanı Yusuf Büyük yaptığı açıklamada, “Ovakent'imizin güzel insanları birlik ve beraberliği ile yine bir başarıya daha imza attı. Ovakent'imizi el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      29 Ocak 2020 - 22:57     1

TOKİ OVAKENT’TE YÜKSELECEK

Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek 100 bin sosyal konutun 100 tanesinin de Ovakent Beldesi’ne yapılacağının açıklanması sonrasında Belde halkı müracaat için yarışa girdi. 
Müracaatların sona ermesiyle birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na giden Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, “En büyük hayalim olan projelerden birisini daha gerçekle buluşturmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Ovakent’e yapılacak 100 konutun resmi işlemleri ve başvuruların tamamlandığını belirten Başkan Büyük,  “Ovakent'imizi el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz. Ovakent'imizin güzel insanları birlik ve beraberliği ile yine bir başarıya daha imza attı. İnşallah en kısa sürede toplu konutumuzun temeli atılacak ve Ovakent'imize 100 konut inşa edilecek” diye konuştu.
Belediye Başkanı Yusuf Büyük, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Konut talepleri dolmuştur. Projeye teveccüh gösteren hemşehrilerime destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konut alan hemşehrilerimize hayırlı olsun diyor, iyi günlerde oturmalarını diliyorum.
İnanmak başarmanın en temel koşuludur. Biz başaracağımıza inanıyoruz çünkü önce Cenab ı Hakkın yardımıyla Ovakentimizin hak ettiği hizmetleri alacağız ve hemşehrilerimin layık olduğu güzelliğe kavuşabilmeleri için inançla, azimle çalışmaya devam edeceğiz.
Projenin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, bu hizmetlerin Beldemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'a, Yozgat Milletvekilimiz Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ''a, Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Bayer'e ve bizlere inan, güvenen ve dualarıyla destek olan tüm Ovakentli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.
Her Şey Ovakent'imiz için... Hayırlı olsun Ovakent…”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Ramazan Dursun
Darısı diğer köy ve kasabalara.Ah bir de doğal gaz gelse ne iyi olur.
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ