COŞAR’LA 2 ESER DAHA KAZANDIK

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER YOZGAT

YOZGAT TERCİHİNİ YAPTI

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER YOZGAT

TEŞEKKÜRLER YOZGAT

Akgül; “14 Mayıs’ta; Türkiye kazandı, Yozgat kazandı.”

GÜNCEL      16 Mayis 2023 - 01:08     0

TEŞEKKÜRLER YOZGAT

Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, milletvekili seçilmesinin ardından Yozgatlılara ithafen bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, milletvekili seçilmesinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.
Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında, “Türkiye Yüzyılı için; Doğru Zaman, Doğru Adam” parolasıyla çıktığımız kutlu yolda milletimizin yine büyük bir teveccühünü alarak başarılı bir seçim dönemini daha dün akşam itibariyle tamamladık.
İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclisi, İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclisi üyelerimiz, ana kademede görev alan değerli yönetim kurulu üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Sandık müşahitlerimiz ve muhtarlarımız; 14 Mayıs seçim sürecinde özverili ve fedakar çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Yozgat’ımız da rekor bir oyla destekleyen, AK Parti’mizi yine birinci parti olarak Meclis’e gönderen değerli hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.
Kıymetli Dava ve Yol Arkadaşlarımız,
Değerli Hemşehrilerim;
Yozgat’ımız için daha çok çalışacağız, daha çok hizmet üreteceğiz..
Dün olduğu gibi bugün de Yozgat ortak paydasında birlikte olmaya devam edeceğiz.
Gazi Meclis’imiz TBMM’de sizlere layık olmayı sürdüreceğiz.14 Mayıs’ta; Türkiye kazandı, Yozgat kazandı.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ