TEŞEKKÜRLER YOZGAT

Okuduğunuz haber
YOZGAT TERCİHİNİ YAPTI

YOZGAT YİNE “RECEP TAYYİP ERDOĞAN” DEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    YOZGAT TERCİHİNİ YAPTI

YOZGAT TERCİHİNİ YAPTI

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde Yozgat, il genelinde bin 299 sandıkta oy kullandı. 300 bin 811 kayıtlı seçmenin bulunduğu Yozgat’ta yaklaşık yüzde 86 oranında katılım gerçekleşti.

GÜNCEL      16 Mayis 2023 - 01:10     1

YOZGAT TERCİHİNİ YAPTI

Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti 1’inci sıra adayı Abdulkadir Akgül ve 2’nci sıra adayı Süleyman Şahan, İYİ Parti 1’inci sıra adayı Lütfullah Kayalar ve MHP 1’inci sıra adayı İbrahim Ethem Sedef Yozgat Milletvekili olarak belirlendi.
Son verilere göre AK Parti yaklaşık yüzde 43, İYİ Parti yaklaşık yüzde 23,30, MHP yaklaşık yüzde 23, Yeniden Refah Partisi yaklaşık yüzde 5, Büyük Birlik Partisi ise yaklaşık yüzde 2 oy aldı.
ERDOĞAN YOZGAT’TA ÖNDE
Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise kesinleşmeyen son verilere göre, Yozgatlı seçmenler, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşık yüzde 72,68 oy verirken, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaklaşık yüzde 21,33, Ata İttifakı adayı Sinan Oğan’a ise yaklaşık yüzde 5,63 oy verdi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Süleyman Aydoğan
Yozgatımıza hayırlı uğurlu olsun
11 Ay önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ