BTB'den üyelerine kredi desteği

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER SAYIN OKTAY’A

Teşekkürler Oktay’a

Anasayfa   /    Güncel    /    Teşekkürler Sayın Oktay’a

Teşekkürler Sayın Oktay’a

Bir gazetecinin yaşayabileceği en güzel mutluluk, şüphesiz o ülkeyi idare eden en üst düzey yetkililerden biriyle görüşme fırsatı yakalayabilmesi, O’nunla bir süre görüşüp böylesi anlam yüklü ziyareti kişiselleştirmeden, faaliyet gösterdiği bölgenin sorun ve beklentilerini birinci ağızdan dile getirmesidir.

GÜNCEL      26 Eylül 2018 - 00:52     0

Teşekkürler Sayın Oktay’a

Bir gazetecinin yaşayabileceği en güzel mutluluk, şüphesiz o ülkeyi idare eden en üst düzey yetkililerden biriyle görüşme fırsatı yakalayabilmesi, O’nunla bir süre görüşüp böylesi anlam yüklü ziyareti kişiselleştirmeden, faaliyet gösterdiği bölgenin sorun ve beklentilerini birinci ağızdan dile getirmesidir.
Çok şükür biz de yaşam tarzımız olan böylesi mutluluğu Pazartesi günü il ve diğer ilçelerdeki meslektaşlarımızla birlikte yaşadık, inşallah daha da yaşayacağız.
Pazar günü arayan Yozgat İl Basın Müdürümüz sayın Ferhat Açıkgöz, Yozgat’ın gururu, medar-ı iftiharımız olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’dan randevu alındığını ve bizleri saat 13:00’de Külliye’de beklediğini aktardı. Böylesi bir daveti, böylesi bir fırsatı hangi gazeteci geri çevirebilirdi ki!
Sabah, Saat Kulesi yanında buluştuğumuz meslektaşlarımızla birlikte Ankara’nın yolu tuttuk. Külliye’ye gidişim ilk değildi tabii ki! Daha öncesinden de Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası’nın aldığı Akredite Ödül Töreni’ne katılmıştım.
2,5 saatlik bir yolculuktan sonra Ankara’ya, sonrasında ise Külliye’ye sağ-salim ulaştık. Türkiye’nin Merkezi, Türkiye’nin Başkenti’ndeydik artık. Görevliler vasıtasıyla Külliye’ye, sayın Oktay’ın çalışma Ofisi’ne kadar ulaştık. 
Büyük bir salonun ortasında bulunan masa etrafına yerlerimizi aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi iştirak etti. Yüzünden hiç eksik olmayan gülümsemeyi, hemşehrileriyle buluşmasında da esirgemedi.
Hepimiz, en az sayın Oktay kadar mutlu ve bir o kadar gururluyduk. Bir hemşehrimizin böylesi büyük ve anlamlı makamlara gelmesi Yozgat için iftihar meselesi.
Tek tek kendimizi tanıttıktan sonra, sırasıyla söz aldığımız konuşmada öncelik bana düştü. 
Sayın Oktay’a ilimizin sorunlarını iletme talebimize karşılık vererek nazik davetinden dolayı teşekkür ederek başladığım konuşmayı Boğazlıyan ilçemizden bahsederek sürdürdüm. AK Parti İktidarı döneminde bir çok yatırımın alındığını, yüzyıllık sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu ve sizlerin de desteğiyle ilçemizin daha fazla büyüyüp gelişeceğini dile getirdim.
Bozok Üniversitesi’nin ilk Meslek Yüksekokulu’nu Boğazlıyan’a açtığını ve bundan birkaç yıl öncesinde, dışarıdan gelen kız öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ilçeye kazandırılan Kredili Yurtlar Kurumu’na bağlı Kız Öğrenci Yurdu’nun ise geçtiğimiz ay içerisinde Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldığını hatırlattım. Yeni başlayacak eğitim döneminde ise kız öğrencilerin mağduriyet yaşayacağını yineleyerek, yurdun tekrar açılmasını talep ettim.
Ayrıca, gelişip büyüme noktasında hızla ilerleyen Boğazlıyan ilçemizin 2017 yılında çıkan Büyük Ova Projesi kapsamına dahil edilmesinin bir çok yatırıma engel teşkil ettiğini ve bir çok mağduriyetlerin yaşandığına dikkat çektim. 
Yine İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluştaki personel eksikliğinin giderilmesi gerektiğini aktardım. Biliyorum ki, bu sorun ve beklentiler sayın yetkililerimiz tarafından defalarca dile getirilmiştir. 
Böylesi bir fırsatı yakalamam, bir kez de benim tarafımdan dile getirmeme vesile oldu. 
Yaklaşık 3 saat süren ziyaretimiz sonrasında Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi, Boğazlıyan halkına selamlarını iletmemin yanısıra, kendisine ifade ettiğim sıkıntılarla ve sorunların giderilmesi noktasında ilgileneceğini söylediler.
Gecenin ilerleyen saatlerde ulaştığım Boğazlıyan’a beklentilerin karşılık bulması ümidiyle bir kez daha şen ve mutlu döndüm.  
Teşekkürler sayın Oktay… Allah sizden razı olsun.

KİM KİMDİR?
•    Bizler Boğazlıyan’ın sorunlarının çözümü için çalışırken, haber atlatmaya çalışan İdareci?
•    Genleşeyim derken kaburgalarını inciten Kişi?
•    Henüz nereye aday adayı olacağına karar veremeyen Kararsız?
•    Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen İtfaiyeciler Günü’nü unutmayıp kutlayan Gençler?
•    “Geldiğin yeri unutursan, gittiğin yolda kaybolursun” paylaşımı yapan Üstad?
 

Etiketler

#Fuat Oktay

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ