Teşekkürler Sayın Oktay’a

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER OKTAY’A

Şeker'den şampiyona 40 cumhuriyet altını

Anasayfa   /    Güncel    /    Teşekkürler Oktay’a

SON DAKİKA ! Teşekkürler Oktay’a

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Yozgat’ın Gururu, Medar-ı İftiharımız, hemşehrimiz sayın Fuat Oktay, aralarında Boğazlıyan Haber Gazetesi sahiplerinden Mustafa Doğan’ın da bulunduğu Yozgat’ta görev yapan Gazetecileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

GÜNCEL      26 Eylül 2018 - 00:54     0

 Teşekkürler Oktay’a

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Yozgat’ın Gururu, Medar-ı İftiharımız, hemşehrimiz sayın Fuat Oktay, aralarında Boğazlıyan Haber Gazetesi sahiplerinden Mustafa Doğan’ın da bulunduğu Yozgat’ta görev yapan Gazetecileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Yaklaşık 3 saat süren ziyarette Doğan, Boğazlıyan’ın aciliyet gerektiren sorunlarla ilgili sayın Oktay’ı bilgilendirdi. Kız Öğrenci Yurdu başta olmak üzere, Büyük Ova Projesi ve kurumlara yeni takviyelerin yapılması gibi sorunları dinleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, hepsiyle ilgileneceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz sayın Fuat Oktay, Yozgat Merkez ve ilçelerdeki basın mensuplarını Külliye’de misafir etti. Boğazlıyan Haber Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan’ın da aralarında bulunduğu ziyarette, il ve ilçelerin sorun ve beklentilerini dile getiren gazetecileri dinleyen sayın Oktay, il ve ilçelere yönelik önemli mesajlar verdi.
DOĞAN SORUNLARI DİLE GETİRDİ
Mustafa Doğan, ziyaretin Yozgat ve Boğazlıyan adına oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bu sayede ilçemizin sorunlarını, ekonomik ve sosyal durumlarını da sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza aktarma imkanı bulmuş olduk. 
Boğazlıyan’ın öncelikli konuların başında gelen Kız Öğrenci Yurdu’nun tekraren açılmasını, Boğazlıyan’ın gelişip büyümesi noktasındaki en büyük engel olan Büyük Ova Projesi’nin tamamen kaldırılmasını veya mücavir alan dışına çıkarılmasını talep ettim” dedi.
Oldukça samimi geçen görüşmede konuşan ve Boğazlıyan’ın sorunları ile ilgileneceği müjdesini veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, yeni dönemde Yozgat’ın kalkınması ve büyümesi noktasında izlenecek yol haritasını açıklayarak, öncelikle “Zihniyet dönüşümü”ne vurgu yaptı.
Yozgat’ta ‘Sivil Toplum Buluşması’nda yatırım planlarına yönelik proje hazırlanmasını istediğini anımsatan sayın Oktay, Valilik ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde bir dizi çalışmaların yürütüldüğünü,  proje çalışmasının kendisine sunulması sonrasında ise geniş çaplı bir inceleme yaptığını söyledi. Yürütülen çalışmalar neticesinde ilginç sonuçların ortaya çıktığına dikkat çeken sayın Oktay, hazırlanan projeler ışığında Yozgat’a bir çıkış yolu oluşturacaklarını ifade etti.
Devletin fabrika yapma politikasından vazgeçtiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay,  “Devletimiz artık istihdam sağlanması için, yerelde yatırımları artırmak için üst yapı ve alt yapıyı hazır hale getiriyor. Teşviklerle ilgili her türlü engeli ortadan kaldırıyor ve üzerine düşenleri yerine getirerek illerimizi yatırıma hazır hale getiriyor” dedi. 
YENİ DÖNEMDE İŞLER DAHA HIZLI İLERLEYECEK 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Oktay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Yeni dönemde işler daha hızlı ilerleyecek. Türkiye’nin kalkınması çok daha hızlanıyor olacak. Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak. Ben inanıyorum her ile olduğu gibi Yozgat’a da mutlak şekilde yansıması olacaktır. Biz bunun detay çalışmalarını zamanla yapıyor olacağız. Yoğunlaşarak devam ediyor olacağız. Bundan sonraki işlerin Yozgat’ta da bütün Türkiye’de olduğu gibi nasıl daha hızlı yürütülebileceği ile alakalı ilimizi ilçeleriyle birlikte nasıl kalkındırıyor olacağımızla alakalı hep birlikte ekip olarak yolumuza devam ediyor olacağız.” 
YOZGAT TEK VÜCUD OLMALI
Yozgat’ın kendi içerisindeki sorunlarla uğraşmayı bırakması gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, “Hakeme rağmen maçı kazanmalıyız” diye konuştu. 
Yozgat için ortaya koydukları zihniyet değişimine basının da destek vermesini isteyen sayın Oktay, “Kendi içindeki sorunlarla uğraşan bir Yozgat değil, kendi içinde sorunlar üretmeye yatay bir Yozgat değil, kafasını kaldırıp ufka bakan, fırsatları kollayan, her türlü fırsatı da il sınırları içinde yatırıma dönüştüren, istihdam oluşturmaya çalışan bir Yozgat” diye konuştu. 
Yozgat’ın merkezi ve ilçesiyle tek yumruk olması gerektiğine dikkat çeken Oktay, “Beni bir kardeşiniz olarak sadece bu ekibin içerisinde bir üye olarak görün. Bugüne kadar devam eden tüm gayret ve çabaların içinde beni de sadece taze kan olarak kabul ederseniz, ben de elimden geleni sonuna kadar yapmaya gayret göstereceğim” şeklinde konuştu. 
Öte yandan Yozgat Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a tablo hediye etti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ