ŞEHİT AİLELERİNE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

Okuduğunuz haber
TAVUK DÖNER 30 TL. OLUR MU?

İFTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Anasayfa   /    Güncel    /    TAVUK DÖNER 30 TL. OLUR MU?

TAVUK DÖNER 30 TL. OLUR MU?

Araştırmacı, Yazar – Şair ve Sosyal Eleştirmen olarak tanınan hemşehrimiz Ayhan Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a ricada bulunarak, lokantalarda menü fiyatları listesi uygulamasını başlatmasını talep etti. Sayan, “Bir pilav üstü tavuk döner 30 TL. olurmu ya. Sanki yediğimiz tavuk değil deve kuşu” eleştirisinde bulundu.

GÜNCEL      09 Mayis 2019 - 00:29     0

TAVUK DÖNER 30 TL. OLUR MU?

Boğazlıyan Belediyesi’nin, esnaf mağdur olmasın gerekçesiyle iftar çadırında iftar uygulamasına son vermesi, bir çok sıkıntıları da beraberinde getirdi. Belediye, ilçede bulunan fakir-fukaraya yemek servisi uygulaması başlatması, bazı kesimleri de fırsatçılığa itti. 
Birlik ve beraberliğin ayyuka çıktığı mübarek Ramazan ayında iftarını lokantada açmak durumunda kalan bazı vatandaşlar, bu durumu işletmelerin istismar ettiğini ileri sürdü.
Boğazlıyan ilçesinde araştırmacı, Yazar – Şair ve Sosyal Eleştirmen olarak tanınan hemşehrimiz Ayhan Sayan, bu durumu sosyal medyaya taşıyarak, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’dan ricada bulundu.
Sayan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Belediye Başkanımıza önemle rica olunur. Lokantalarda menü fiyatları listesi uygulaması başlatılsın insanlar cebine göre sipariş versin. Sonra kasaya gidince ne derlerse ödemek zorunda kalıyor insanlar. Bir pilav üstü tavuk döner 30 TL. olurmu ya? Sanki yediğimiz tavuk değil deve kuşu.”

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ