BAŞKAN AKAY: BAŞARILI BİR KAMPANYA YAŞADIK

Okuduğunuz haber
TAFLIOĞLU ÇİFTÇİNİN VAZGEÇİLMEZİ

PAŞAOĞLU’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TAFLIOĞLU ÇİFTÇİNİN VAZGEÇİLMEZİ

TAFLIOĞLU ÇİFTÇİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Yenifakılı İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı’na Ender Taflıoğlu yeniden seçildi.

GÜNCEL      21 Aralik 2022 - 23:24     0

 TAFLIOĞLU ÇİFTÇİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Seçime mevcut Başkan olarak giren Taflıoğlu, 5’inci kez seçildiği Başkanlıkta, hem çiftçinin hem de delegenin vazgeçilmezi oldu. 

Seçimin ardından açıklama yapan Başkan Ender Taflıoğlu, kendisini bir kez daha Başkanlığa seçen delegelere verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.
Ekibiyle birlikte yine bölge çiftçisine önemli hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağını belirten Başkan Taflıoğlu, “Odamızın değerli yönetici arkadaşlarımla birlikte çiftçilerimizin sorunlarına gece gündüz demeden çalışmalarımızı yeni ve gelişme odaklı hizmetlerle sürdüreceğiz. Bizi destekleyen ve bize bir kez daha bu yetkiyi veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Memleketimize, delegelerimize ve çiftçilerimize hayırlı olsun" dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ