Mehmet Akif anıldı

Okuduğunuz haber
SIRÇALILAR HASSA'DA

BOĞAZLIYAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    Sırçalılar Hassa'da

SON DAKİKA ! Sırçalılar Hassa'da

Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş Başkanlığı'nda yaklaşık 200 kişilik grup, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin'de terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na moral desteği için Hatay'ın Hassa ilçesine gitti. Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çinçin ve Recep Tufan tarafından karşılanan Sırçalılar, beraberinde götürdükleri hediyeleri teslim ederek, Kahraman Mehmetçiğe bol bol dua ettiler. 

GÜNCEL      12 Mart 2018 - 23:07     0

Sırçalılar Hassa'da

Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş öncülüğünde yaklaşık 200 kişilik grup, Hatay'ın Hassa ilçesine gelerek Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek verdi. 
SIRÇALILAR ÇOK ÖZEL
Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğe destek olmak için Cumartesi günü otobüs ve otomobillerle yola çıkan Sırçalılar'ı, Hassa'da Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çinçin ve Recep Tufan karşıladı.
Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel'in cenazesinden dolayı katılmadığı programı sonuna kadar takip eden Çinçin ve Tufan, Sırçalılar'ı ziyaret süresince yalnız bırakmadılar.
Kurbanlar kesip Kur'an-ı Kerim okuyarak dua eden Sırçalılar, beraberinde getirdikleri hediyeleri ve kesilen kurbanları ilgililere teslim etti.
TRT'YE HABER OLDULAR
Sırçalılar'ın ziyaretleri, TRT televizyonuna da konu oldu. Muhabirlerin mikrofon uzattığı Sırçalılar, Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla Hassa'ya geldiklerini söyleyerek, ''Her zaman Cumhurbaşkanımızın, askerimizin, polisimizin, vatanımızın ve bayrağımızın yanındayız.'' mesajını verdiler.
Destek amacıyla sınır birliklerini ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Belediye Başkanı Tamer Gümüş, "Mehmetçiklerimiz huzurumuz ve güvenimiz için mücadele ediyorlar. Bizler huzur içinde yaşamlarımızı sürdürüyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Tüm Türkiye, Mehmetçiklerimizin ve polisimizin yanındadır" dedi.
"Zeytin Dalı Operasyonu'nda ordumuza Sırçalı Beldemizden sevgi ve dua getirdik" şeklinde konuşan Başkan Gümüş, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Askerlerimize destek vermek amacıyla herkes gelmek istiyordu. İlk etapta 200'e yakın hemşerilerimizle birlikte buraya geldik. Yaşlı teyzelerimiz, yaşlı annelerimiz, hepsi şu coşkuyu yaşadığı ve yaşattığı sürece Allah’ın izniyle bu vatan bölünmez. Burada bayrağımızı aldık geldik. 
Allah’a çok şükür bu coşku olduğu sürece kadınlarımız, ablalarımız, annelerimiz ‘gerekirse biz cepheye gideriz’. Burada coşku her şeyi anlatıyor. Fazla söze gerek yok. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu bayrak hiçbir zaman inmesin, ezanımız hiçbir zaman susmasın. Vatanımızın birliği, dirliği daim olsun. Bu imanla inanıyorum ki sefer ordularımızın, zafer Allah’ındır. İnşallah Allah da bunu bu milletin dualarıyla bizlere nasip edecektir” diye konuştu.
Gümüş son olarak; "Hassa Belediye Başkanımız sayın Abdurrahman Demirel'in biricik evladının vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Telefonla görüştüğümüz sayın Başkan, büyük bir nezaket örneği göstererek, tüm üzüntüsüne ve acısına rağmen, Başkan Yardımcıları'nı ziyaretimiz süresince görevlendirerek bizleri bir kez daha onure etmiştir. Sırçalılar olarak sayın Başkanımızın acısını en derinden paylaşıyor, biricik evladına Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
TEŞEKKÜRLER SIRÇALI
Daha sonra söz alan Hassa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çinçin ise Sırçalılı vatandaşların ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Mehmetçiğe moral vermek üzere buraya gelmenizden dolayı çok mutlu olduk. Başta Sırçalı Belediye Başkanımız sayın Tamer Gümüş olmak üzere Belediye Meclisi Üyelerimize, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mehmetçiğimiz için getirmiş olduğunuz ikram ve hediyeleri de en kısa sürede kendilerine ulaştıracağız. Allah sizlerden razı olsun" dedi.
DUALARIMIZ SİZİNLE
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Tamer Gümüş, “Yaşlı teyzelerimiz, yaşlı annelerimiz, hepsi şu coşkuyu yaşadığı ve yaşattığı sürece Allah’ın izniyle bu vatan bölünmez. Burada bayrağımızı aldık geldik. Allah’a çok şükür bu coşku olduğu sürece kadınlarımız, ablalarımız, annelerimiz ‘gerekirse biz cepheye gideriz’. Burada coşku her şeyi anlatıyor. Fazla söze gerek yok. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu bayrak hiçbir zaman inmesin, ezanımız hiçbir zaman susmasın. Vatanımızın birliği, dirliği daim olsun. Bu imanla inanıyorum ki sefer ordularımızın, zafer Allah’ındır. İnşallah Allah da bunu bu milletin dualarıyla bizlere nasip edecektir” diye konuştu.
GÜMÜŞ'E PLAKET
Hassa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çinçin, günün anısına binaen Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş'e plaket takdiminde bulundu.
Hassa'daki komutan ve askerlerle de görüşme imkanı bulan Sırçalılar, zaman zaman duygusal anlar yaşayarak, onlara dualar ettiler ve hep birlikte resim çekindiler.
Hassa'daki ziyaretlerinin ardından İskenderun'a geçen Sırçalılar, tarihi ve kültürel yerleri gezme fırsatı buldu. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ