Erkoç yakışanı yaptı

Okuduğunuz haber
SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’

Anasayfa   /    Güncel    /    SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Milli Ağaçlandırma Günü’nde 980 fidanı toprakla buluşturdu. Başkan Koçyiğit, “Gelecek kuşaklara daha güzel daha yeşil bir Sırçalı bırakmak adına bu etkinliği önemseyerek güzel bir faaliyete imza atmış olduk” dedi.

GÜNCEL      11 Kasim 2021 - 02:34     0

SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” programı kapsamında fidanları toprakla buluşturdu. Milli Ağaçlandırma beldenin çeşitli bölgelerine ağaç fidanı dikildi.
Başkan Koçyiğit, “Daha yeşil bir Türkiye için ülkemizin dört bir yanında bayram havası var. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde fidanlar Türkiye'nin her tarafında toprakla buluştu. Biz de beldemizde 980 ağaç fidanını toprağa diktik.  Geleceğe nefes, dünyaya nefes sloganıyla gelecek kuşaklara daha güzel daha yeşil bir Sırçalı bırakmak adına bu etkinliği önemseyerek güzel bir faaliyete imza atmış olduk.
Biz de belediye olarak Sırçalı Kasabamızı yeşil alanlarla zenginleştirmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Herkesin ağaç dikmesi için buradan çağrımı yineliyorum" dedi.
“Geleceğe nefes, dünyaya nefes” programı kapsamında eski mezarlığa 30 adet büyük ladin çamı, 300 adet 1,5 metre boyunda sedir ağacı, Sırçalı Dağı’ndaki boş alana 650 adet 1,5 metrelik sedir ağacını toprakla buluşturduklarını kaydeden Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“İlkbaharda da Ihlamur, Akçaağaç, At kestanesi, Süs elması, Japon ayvası, Berberis (kadın tuzluğu), Ateş dikeni gibi fidanlarda yeni mezarlık ve kasabamız cadde ve sokaklarında toprakla buluşturulacaktır.
En başta Sırçalı’daki çamlığımızın her karışında emeği çabası alın teri olan sevgili Murat Korkmaz hocama kasabamızın dört bir yanındaki fidanlarda ve bu yıl diktiğimiz ve dikeceğimiz fidanlarda maddi katkısı olan tüm hemşerilerime ve emeği geçen tüm çalışanlara şahsım ve kasabam adına teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ