Coşar’dan miniklere ziyaret

Okuduğunuz haber
ERKOÇ YAKIŞANI YAPTI

SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    Erkoç yakışanı yaptı

Erkoç yakışanı yaptı

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, 57 yıl önce inşa edilen ve günümüze kadar gelen hizmet binasını sil baştan restore ettirdi. Esnaf ve sanatkarın VİP şekilde ağırlanacağı hizmet binası açılışında konuşan Başkan Erkoç, “Esnaf ve sanatkarımız hizmetin en iyisine en güzeline layıktır” diye konuştu.

GÜNCEL      08 Kasim 2021 - 23:25     0

Erkoç yakışanı yaptı

Göreve seçildiği günden itibaren Kooperatif’in hacmini güçlendirerek esnaf ve sanatkara sağladığı kredilerle ilçe ekonomisine can veren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, esnaf ve sanatkara daha kaliteli hizmet verme gayretini sürdürüyor.
1964 yılında Mahmut Mesuliyetli Esnaf ve Sanatkarlar adıyla kurulan ve aradan geçen 57 yıllık süre zarfında tapu problemi çözülmeyen hizmet binasını Kooperatif’e kazandıran Başkan Erkoç, önceki gün de hizmet binasını adeta yeniden inşa ettirerek Boğazlıyanlılar’ın hizmetine sundu.
Ekonomik sıkıntı yaşayan zor durumdaki esnaflara ve yeni yatırım planları yapan işletmelere sağladığı düşük faizli kredi desteği ile adeta hayat veren oda, yenilenen yeni yüzünü yoğun katılımla gerçekleştirdi.
ESNAFIN MUTLU GÜNÜNDE YANINDA OLDULAR
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Yozgat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Uğur Bektaş, başta olmak üzere STK temsilcileri, üyeler ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar  hizmet binasının açılışına büyük ilgi gösterdi.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yenilenen hizmet binasını düzenlediği törenle açtı.
1964 yılında Mahdut Mesuliyetli Esnaf ve Sanatkarlar adıyla kurulan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası yenilenen yeni yüzü ile hizmete açıldı.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, esnaf ve sanatkara daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir adım attıklarını belirterek, “Yenilenen modern hizmet binamız esnaf ve sanatkarımız ile Boğazlıyan’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
“Esnaf odasının esnafımızın ikinci evidir” diyen Başkan Erkoç, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığımızda yapılan tadilat çalışmalarının ardından oda binasını yeniden hizmete açtık. Kısa sürede inşaatını ve yapımını bitirdiğimiz oda binamızın bugün açılışını gerçekleştirmenin gururu içerisindeyiz. Esnaf ve sanatkar ülkemizin ışığıdır. Unutmayın ki esnaf ülkenin bel kemiğidir. Bu sebeple birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.
Esnafın gerek ülke gerekse ilçe ekonomisi ve bütünlüğü için önemine dikkat çeken Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, “Boğazlıyan’a vizyon katacak yenilenen hizmet binasının açılışını katılmaktan onur duydum. Hakikaten çok güzel bir bina olmuş. İç ve dış tasarımı güzel olmuş. Gerçekten modern bir bina hayata geçirilmiş. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Yozgat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Uğur Bektaş da TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül’ün selamını ve hayırlı olması temennisini ileterek başladığı konuşmasına, “Yenilenen modern binada Boğazlıyan’a hizmet verecek olan odanın hayırlı olması diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç ve Yozgat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Uğur Bektaş’ın kurdela kesimiyle açılışı yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının yenilenen modern binasını gezildi, esnaf sanatkar camiasına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ