KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Okuduğunuz haber
ŞENER: BİZ DE COŞAR DİYORUZ

BARUT’TAN ZEHİR ZEMBEREK

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞENER: BİZ DE COŞAR DİYORUZ

ŞENER: BİZ DE COŞAR DİYORUZ

Demokrat Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde destekleyecekleri ismi açıkladı

GÜNCEL      20 Mart 2024 - 23:30     0

ŞENER: BİZ DE COŞAR DİYORUZ

Demokrat Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Köksal Şener, Yönetim Kurulu olarak aldıkları karar doğrultusunda, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar’ı destekleyeceklerini açıkladı. Organize Sanayi Bölgesi’ni gezdiklerini ve oradaki hummalı çalışmalardan dolayı hem duygulandığını hem de gurur duyduğunu söyleyen Şener, “İstikrar sürsün, Boğazlıyan daha da büyüsün. Biz de Demokrat Parti olarak Gökhan Coşar diyoruz” dedi.

Boğazlıyanlı önde gelen siyasetçisi ve kanaat önderlerinden Köksal Şener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde hangi adayı destekleyeceklerini açıkladı.
Boğazlıyan’da istikrarın sürmesi ve yatırımların devam etmesi için aday çıkarmadıklarını, Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar’ın iktidar belediyeciliğinin avantajını Boğazlıyan’a en iyi şekilde yansıtarak ilçeyi sanayi şehri haline getirdiğini belirten Şener, Boğazlıyan’ın daha da büyümesi için Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte Gökhan Coşar’ı destekleme kararı aldık” dedi.
Önceki gün Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Başkan Şener, “Buradaki yatırımları görüp de duygulanmamak elde değil. Bir Boğazlıyanlı olarak gurur duydum. Bu yatırımların faaliyete geçmesiyle birlikte hem ilçemiz gelişecek, hem de yaşam kalitesi daha da artacak” şeklinde konuştu.
Başkan Gökhan Coşar’ın ilçeye kazandırdığı hizmet ve yatırımlarla Boğazlıyan’ın sadece tarım değil, sanayi şehri olarak da anılmaya başladığını ifade eden Köksal Şener, başlamış olan yatırımların devamı için, yeni hizmet ve yatırımlar için, İktidar Belediyeciliği’nin avantajını daha iyi değerlendirmek için Gökhan Coşar diyoruz” diye konuştu.
Demokrat Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Köksal Şener açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan ilçemiz, Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla birlikte sanayi şehri olarak anılıyor. Boğazlıyan Şeker Fabrikası, Cips Fabrikası, Base Metal gibi faaliyette olan ve hem ekonomiye hem de istihdama katkı sağlayan böylesi devasa fabrikalarımızın yanına, şimdi de OSB’de temelleri atılan onlarca fabrikanın binlerce istihdam sağlayacak olması bizleri şimdiden heyecanlandırıyor.
Ne kadar fabrika çoğalırsa, hem girdiler artacak, hem de yaşam standartları yükselecek.
Tüm bu gelişmeleri görerek, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte karar aldık ve bu başlamış olan yatırımların daha hızlı bir şekilde tamamlanması için Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı destekleme kararı aldık.
Biz önce Boğazlıyan diyoruz. Bizim desteğimiz bir parti ittifakı değil. AK Parti değil de aynı şekilde bir başka parti iktidar olsaydı onu da desteklerdik. Biz de Boğazlıyan için çalışıyoruz.
Başkan Gökhan Coşar sayesinde “Ankara’dan yel esecek, biz de Boğazlıyan olarak buradan tığ savuracağız.”
Başkan Gökhan Coşar, iktidar belediyeciliğini ilçemize fevkalade yansıttı.  Geçmiş dönemlerde başka partilerden arkadaşlarımız da belediye başkanlığı yaptı. Onlar da gayet başarılı olabilirlerdi ancak, Ankara’dan destek alamadıklarından dolayı bir iş yapamadılar, yeterince hizmet üretemediler.
Gökhan Coşar’ın getirmiş olduğu araç sayısı Boğazlıyan Belediyesi’nin gücüne güç kattı.  
İktidar belediyeciliği ile ilçemize gelecek hizmetlerden torunlarımız istifade edecek. Kurulan fabrikalarda belki de mühendis olarak çalışacak. Neticede burada bizlerin çocukları çalışacak.
OSB’yi gezip inceledim ve gurur duydum. O fabrikaların Boğazlıyan’da olması insanı duygulandırıyor. Buraları görüp de Başkan Coşar’ı desteklememek olmaz.
İlçe halkımız aklı selimdir. Yarım kalan işler devam etsin. Boğazlıyan tarım şehrinin yanı sıra sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu sanayileşmeyi de Boğazlıyan halkı olarak desteklememiz gerekiyor.
Biz de, İstikrar sürdün, Boğazlıyan büyüsün.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ