Bozdağ yeniden Adalet Bakanı

Okuduğunuz haber
ÖZBEK YASA BOĞDU

MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖZBEK YASA BOĞDU

ÖZBEK YASA BOĞDU

Kayseri Şeker Fabrikası’nda yıllarca fedakarca görev yapan, güleç yüzü ve beyefendiliği kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan, Sosyal İşler ve İç Hizmetleri Müdürü değerli kardeşimiz Adem Özbek Hakk’ın rahmetine kavuştu.

GÜNCEL      01 Subat 2022 - 00:59     0

ÖZBEK YASA BOĞDU

Beyin kanaması sebebiyle bir süredir Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Özbek, doktorların tüm müdahalelerine karşın hayata tutunamadı.
Genç yaşta hayata veda eden Özbek’in ani vefatı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere Şeker camiasını yasa boğdu. 
Adem Özbek’in tedavi sürecini yakinen takip eden Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ve mesai arkadaşları acılı haber sonrası büyük üzüntü yaşadı.
Boğazlıyan Haber Ailesi olarak; Değerli dostumuz, kardeşimiz Adem Özbek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ