DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

Okuduğunuz haber
ÖZ PAŞAOĞLU EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

TÜRKMEN: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖZ PAŞAOĞLU EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

ÖZ PAŞAOĞLU EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Boğazlıyan’da depremzedeler için başlatılan yardım seferberliğinde yardıma koşan fırıncı esnaflarımızdan İsmail Paşaoğlu, bölgede en çok ihtiyaç duyulan ekmek sıkıntısını gidermeye yardımcı olmak adına gecenin geç saatine kadar ürettiği 1.500 ekmeği aracıyla bölgeye ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Paşaoğlu, “Acımız çok ama çok büyük, milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle afet yaşatmasın” dedi.

GÜNCEL      09 Subat 2023 - 00:30     0

ÖZ PAŞAOĞLU EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Boğazlıyan’daki hayırseverler adeta yardımda birbiriyle yarışıyor.
Bölgede yaşanılan elektrik sıkıntısından dolayı fırınlarda ekmek üretimi yapılamadığı haberi üzerine kolları sıvayan Öz Paşaoğlu Ekmek Fabrikası sahibi İsmail Paşaoğlu, ürettiği 1.500 ekmeği kendi imkanlarıyla deprem bölgesine ulaştırdı.
“Tüm kaygımız ihtiyacı olan depremzede kardeşlerimize yardımcı olmaktır” diye konuşan Paşaoğlu, “Birlik ve dayanışma içerisinde bu süreci atlatacağız. Devletimiz tüm imkanlarını bölge için seferber ediyor, biz de elimizdeki imkanlarımız dahilinde yardımcı olmak durumundayız” dedi.
Deprem bölgesindeki yaralar sarılıncaya kadar ekmek üretimini artırdıklarını anımsatan İsmail Paşaoğlu, bir yandan Boğazlıyan’daki hemşehrilerimizin diğer yandan da deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yardımcı olmak adına gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“Deprem bölgesine yardım etmek bir insani görevdir” diyen İsmail Paşaoğlu, “Depremin meydana geldiği saatlerden itibaren 24 saat esasına dayalı olarak ekmek üretimine başladık. Üretim kapasitemizi iki katına çıkardık.
Bu felaketi en az hasarla atlatmak için ülke olarak dua ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Daha fazla ölüm vakasıyla karşılaşmamak için devletimiz elinden gelen imkanları sarf ediyor. Biz de lojistik destek olarak en önemli ihtiyaç olan ekmek ihtiyacına bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Acımız çok ama çok büyük, milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle afet yaşatmasın” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ