KAYSERİ ŞEKER YARDIMA KOŞTU

Okuduğunuz haber
DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

ÖZ PAŞAOĞLU EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

Anasayfa   /    Güncel    /    DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

Kahramanmaraş-Pazarcık merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Boğazlıyan Belediyesi başta olmak üzere belde belediyeleri ve sivil toplum kuruluşları yardım toplamak için harekete geçti. Boğazlıyan’da ana yardım toplama noktası İtfaiye hizmet binası olarak açıklandı.

GÜNCEL      06 Subat 2023 - 23:10     0

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem sonrası Boğazlıyan acının merkezine yardım eli uzatıyor.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sivil toplum kuruluş başkanları ile bir araya gelerek; Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde yıkıma yol açan deprem sonrası yardım seferberliğini başlattı.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Demiroğlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Hatip ile bir araya gelen Başkan Coşar, “Birlik ve beraberlik içerisinde, bu zor günleri dayanışmayla atlatacağız” dedi. 
Sosyal medya üzerinde kampanya ile alakalı bir açıklama yapan Başkan Gökhan Coşar, “Haydi Boğazlıyan, Belediyemiz ve Sivil toplum kuruluşlarımız ile ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımız için battaniye, uyku seti, çocuk bezi, su, ısıtıcı, kışlık kıyafet, bot vs. destek sağlayacağız. Hiç kullanılmamış olan malzeme desteklerinizi Boğazlıyan Belediyesi itfaiye hizmet binasına getirebilirsiniz. 
Destekte bulunmak isteyen hemşehrilerimizin; (0354) 645 20 00 – (0354) 645 49 90 – (0537) 368 23 72 numaraları aramaları durumunda ekiplerimiz yardım malzemelerini adreslerinden teslim alacaktır” ifadelerini kullandı. 
Sivil Toplum Kuruluşları, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla destek çağrısında bulundu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ