BOĞAZLIYAN TEK YÜREK

Okuduğunuz haber
OVAKENT KOP’TU BİKERE

EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    OVAKENT KOP’TU BİKERE

OVAKENT KOP’TU BİKERE

Göreve seçildiği günden itibaren tüm mesaisini Belde halkı için vakfeden, kıt kanaat imkanlara rağmen milyonluk projelere imza atan Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, bu kez KOP projeleri ile kopturacak. “Ovakent halkı KOP ile okuyor, “Sebzeni KOP ile topla” adı altında proje hazırlayan Başkan Büyük, “Durmak yok, hizmete devam” dedi.

GÜNCEL      05 Mart 2020 - 00:36     0

OVAKENT KOP’TU BİKERE

Seçildiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla sık sık gündeme gelen Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, hizmette sınır tanımıyor.
Bölgenin en büyük ve Belediye’ye en fazla gelir getirecek Güneş Enerji Sistemi Projesi’nin müjdesini veren, Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak 100 bin konuttan 100’ünü Ovakent’e kazandıran Başkan Büyük, Belde için hedefinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Belediye’nin kıt kanaat imkanlarına rağmen hazırladığı irili ufaklı onlarca projeyi Bakanlıklara ileten ve bir çoğunu kabul ettiren Başkan Yusuf Büyük, önceki gün de gerek Belde halkına okuma alışkanlığının kazandırılması, gerekse üretimin teşvik edilmesi için hazırladığı projeleri KOP’a sundu.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, 
Ovakent Belediyesi okuyan insan üreten ve hayat dolu olan kişidir anlayışı ile daha mutlu ve bilgi sahibi olabilmek adına hemşerilerimizin nezih bir mekanda ve zengin bir kütüphane ile buluşmalarını sağlamak üzere “KOP” kapsamında “OVAKENT HALKI “KOP” İLE 7’DEN 70’E OKUYOR” isimli hazırlamış olduğumuz projenin müracaatını yapmış bulunmaktayız. Belediyemiz; bu proje ile kasaba halkımızın ve çocuklarımızın daha çok okuyarak kendini yenileyen, geliştiren ve her konuda bilinçlenmesini sağlamaya yönelik bir projedir.
Ovakent’imize hayırlı olsun” dedi.
Ovakent Belediyesi olarak; Belde’de yaşayan, halkın kazancına katkı sunacak, çalışkan ve üretken Ovakentliler için ''OVAKENT SEBZENİ KOP İLE TOPLA PROJESİ'' adlı Sera projesi hazırladıklarını ve KOP’a müracaat ettiklerini müjdeleyen Başkan Yusuf Büyük, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Bu projemizle 5000 m2 alan üzerine sera kurularak, bu yıl gerçekleştirilecek olan güneş enerji sistemi ile kendi üreteceğimiz elektrik enerjisinden ısıtma yapılarak 12 ay düzenli üretim yapılması amaçlanmaktadır. KOP'a sunmuş olduğumuz projemiz 1.141.153 Lira olarak hibe almayı hedeflemekteyiz. Projemizin destek alması halinde en az 15 kardeşimize iş istihdamı sağlanacaktır. Ovakent’imize hayırlı olsun.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ