(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu

Okuduğunuz haber
OKUMA YAZMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORLAR

Kayseri Şeker rol model

Anasayfa   /    Güncel    /    Okuma yazmanın mutluluğunu yaşıyorlar

Okuma yazmanın mutluluğunu yaşıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın talimatı ile başlatılan okuma-yazma seferberliği çalışmaları Boğazlıyan'da da tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL      30 Mart 2018 - 14:14     0

Okuma yazmanın mutluluğunu yaşıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın talimatı ile başlatılan okuma-yazma seferberliği çalışmaları Boğazlıyan'da da tüm hızıyla devam ediyor.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Boğazlıyan Halk Eğitim merkezi bünyesinde devam eden okuma-yazma seferberliği kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi, tebrik etti.
Boğazlıyan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Boğazlıyan genelinde okuma yazma bilmeyenlerin tespiti için tarama yaptı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile okuma-yazma bilmeyenler için kurs açıldı.
-"VALİ YURTNAÇ'IN EŞİ KURSLARI ZİYARET ETTİ"-
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Boğazlıyan Halk Eğitim merkezi bünyesinde devam eden okuma-yazma seferberliği kursunu ziyaret ederek, kursiyerleri tebrik etti, bir süre sohbet etti.
Dilek Yurtnaç, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Bilgehan Yeşilyurt'un eşi Ümit Yeşilyurt, Vali Yardımcısı Salih Altun'un eşi Mehtap Yanık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık'ın eşi Mehtap Yanık ve Ak Parti İl Başkanı Celal Köse'nin eşi Nagihan Köse birlikte Boğazlıyan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve eşi Nurten Sinanoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin'in eşi Hafize Şahin ve SYDV Vakfı Müdürü Turan Kaya ve eşi Gökçe Kaya ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Erdem tarafından karşılanan heyet okuma-yazma kurslarına katılan kursiyerlerle bir araya geldi.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, kursiyerlerle yakından ilgilenerek, okulu gezdi. Dilek Yurtnaç, Yozgat il genelinde yaşları 25 ila 80 arasında değişen kursiyerlerin ilk kez okuma ve yazmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve eşleri Hanımefendi'nin başlatmış olduğu okuma-yazma seferberliği sayesinde bir farkındalık oluşturuldu. Bu farkındalıkla da il genelinde bir çalışma yaptık ve özellikle kadınlarımız arasında okuma yazma bilmeyenler var. Açılan kurslarla okuma-yazma bilmeyen kalmayacak" ifadelerinde bulundu.
Kursiyerlerle yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Dilek Yurtnaç, kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi. Günün anısına nakış işlemeli Türk Bayrağı, Kaymakam Davut Sinanoğlu tarafından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç'a takdim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ