TSO'ya 5 yıldızlı ünvan

Okuduğunuz haber
(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU

Okuma yazmanın mutluluğunu yaşıyorlar

Anasayfa   /    Resmi İlanlar    /    (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu

(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu

Taşınmazın Açık Artırma İlanı

RESMİ İLANLAR      30 Mart 2018 - 14:13     0

(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu

(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu
2015/5 SATIŞ
Taşınmazın Açık Artırma İlanı

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:
1 NOLU TAŞINMAZIN
Özellikleri    : Yozgat İl, Boğazlıyan İlçe, 74 Ada, 7 Parsel, Aşağı Mahalle Mahallesindeki kain üzerinde yıkılmaya yüz tutmuş yığma bina mevcut arsa nitelikli taşınmaz.

Yüzölçümü: 481,40 m2
Arsa Payı    : Hisseli
İmar Durumu    : Yok
Kıymeti        : 74.748,40 TL
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.
Satış Günü    : 08/06/2018 Günü 11:30 - 11:40 arası
Satış Günü    : 04/07/2018 Günü 11:30 - 11:40 arası
Şatış Yeri    : BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI, GİRİŞ KAT, MEZAT SALONU


Şatış Şartları:
1-    İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ilahe olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırmada gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada malın tahmin edilen değerinin %50 sini, rüçhanlı alacaklar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi, şartıyla en  çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir. 
2-    Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen değerin %20 si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermesi lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi KDV, ½ tapu harcı ile teslimat masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergilen satış bedelinden ödenir. 
3-    İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır: aksi taktirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4-    Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 ncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcı ve kefiller teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilin mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5-    Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6-    Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2015/5 Satış dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 
(İ. No: 11)

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ