KAYSERİ ŞEKER’İN MUTLULUK GÜNÜ

Okuduğunuz haber
OKTAY’A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Boğazlıyan T Tipi Cezaevi

Anasayfa   /    Güncel    /    OKTAY’A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

OKTAY’A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın her projesinin altında O’nun imzası var

GÜNCEL      27 Aralik 2019 - 15:17     0

OKTAY’A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

“Baba Ocağı” olarak nitelediği Boğazlıyan’ı fırsat buldukça ziyaret eden, ilçenin gelişip büyümesi noktasında Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın hiçbir talebini karşılıksız bırakmayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın, 3’üncü Ticaret ve İş Zirvesi Toplantısı’nda Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’ni dile getirmesi, ilçede büyük yankı buldu. Sayın Oktay’ı bir kez daha Boğazlıyan’da ağırlamak ve bağırlarına basmak isteyen ilçe halkı, “Boğazlıyan sizinle gurur duyuyor” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde kendisine verilen destekle AK Parti bayrağını zirveye taşıyan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın en büyük destekçisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay oldu.
Seçimler öncesinde ilçemize teşrif eden; Türkiye’nin gururu, memleketin onuru Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “Boğazlıyan’ın tümüne hitap eden, hem hanelere hem gönüllere girecek projelerine” destek vererek ilçenin gelişimine büyük katkı sağladı.
İlçe halkına daha iyi hizmet verebilmesi için Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nin pratisyen ve uzman doktor kadrosunu güçlendiren sayın Oktay, son olarak geçtiğimiz gün Göz Hastalıkları Uzmanı’nı ilçeye kazandırarak, Boğazlıyan’a verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.
Boğazlıyan halkının kendisine olan sevgisi ve sevdasını karşılıksız bırakmayan, her fırsatta Boğazlıyan’ı önceleyen sayın Oktay, son olarak İstanbul’da gerçekleştirilen 3’üncü Ticaret ve İş Zirvesi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, iş insanlarına Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nden bahsetmesi ilçede büyük sevince yol açtı.
Belediye Başkanı Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması başta olmak üzere tüm projelerin takipçisi ve destekçisi olacağını ifade eden sayın Oktay, Boğazlıyan halkına olan sevgisini bir kez daha yinelemiş oldu.
Ekonomi başta olmak üzere eğitimden sağlığa, kültürden sanata varıncaya kadar Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın kendisine sunduğu her projenin altına imzasını atan ve projelerin gerçekle buluşması için gerekli talimatları veren sayın Oktay, ilçe halkının gönlünde bir kez daha taht kurdu.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Göreve seçildiğim günden itibaren hiçbir talebimi geri çevirmeyerek, hemşerilerimin yaşam kalitelerini artırma yolunda yürüttüğümüz çalışmalara en en büyük desteği veren Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi Başta olmak üzere, emeği geçenlere şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ