UZUNLU HİZMETE UZANACAK

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI YARDIM

ŞEHİT AİLELERİNE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI YARDIM

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI YARDIM

Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu 6-B sınıfı öğrencileri, Ramazan ayı münasebetiyle kimsesiz ve durumu iyi olmayan arkadaşları için yardım kampanyası düzenlediler. Ellerindeki eşyaları ve kitapları okulda oluşturdukları stantta satan öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları gıda paketlerini ailelere teslim ederek, büyük takdir topladılar.

GÜNCEL      09 Mayis 2019 - 00:28     0

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI YARDIM

Eğitimdeki başarılarının yanı sıra, ortaya koydukları sosyal ve kültürel etkinliklerle büyük bir farkındalık ortaya koyan Boğazlıyan Şehit Lokman Dargın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, önceki gün de takdire yaşan bir girişimde bulunarak tüm takdirleri topladı.
Ramazan ayı münasebetiyle kimsesizlerin kimsesi olan, durumu iyi olmayan arkadaşlarının yardımına koşan Okul 6-B sınıfı öğrencileri, ellerindeki eşya ve kitapları okulda oluşturdukları stantta satarak gelirini ailelerle paylaştırdılar.
Eşya ve kitapları kısa sürede paraya çeviren öğrenciler elde ettikleri gelirle aldıkları gıda paketlerini üç aileye teslim eden öğrenciler, hem okul idarecilerinden hem de diğer velilerden büyük takdir topladılar. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ