İŞTE MHP LİSTESİ

Okuduğunuz haber
MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ

Kurban Dualarla

Anasayfa   /    Resmi İlanlar    /    Milli Emlak Şefliği

Milli Emlak Şefliği

Taşınmaz mal kiralama işi

RESMİ İLANLAR      21 Subat 2019 - 00:07     0

Milli Emlak Şefliği

İLAN
BOĞAZLIYAN KAYMAKAMLIĞI
MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ’NDEN

KİRALAMASI YAPILACAK TAŞINMAZ MAL

1-) Yukarıda vasıfları belirtilen taşınmaz mal karşısında yazılı tarih ve saatte kenevir yetiştirilmek amacıyla Kenevir Yetiştiriciliği ve Kontrolü Hakkında Yönetmelik ve ilgili diğer mevzuatları doğrultusunda faaliyette bulunulması kaydıyla Hazine taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulüyle 3 (üç) yıl süreyle Boğazlıyan Milli Emlak Şefliğinde yapılacak ihale ile kiraya verilecektir. 
a-) Kiralama işlemi yapılan taşınmaz malın ihale bedeli peşin yatırılabileceği gibi, 4706 sayılı Kanunun 5 maddesi gereğince taksitle de ödenebilir.
2-) İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a-) Geçici teminatı; (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz Teminat Mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca İhraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)
b-) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (İkametgah),
c-) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,
d-) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı suretini vermelerini, (Aslı ihalede ibraz edilecektir), tüzel kişilerin vergi numaralarını bildirmeleri, Özel Hukuk Tüzel Kişilerinin, İdare Merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi ihale saatine kadar vermeleri, Kamu Tüzel kişilerinin ise Tüzel Kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.
e-) İstekliler 2886 sayılı Kanunun 37. Maddesine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydıyla iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Posta da meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz. 
3-) İhale şartnamesi mesai saat içerisinde Boğazlıyan Milli Emlak Şefliği’nden ücretsiz görülebilir.
4-) İhaleye çıkarılan taşınmazlar https://www.milliemlak.gov.tr/ adresinde görülebilir.
İlan olunur. (İ.No: 7)
TEL: (0354) 645 1019 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ