Akaryakıt Alımı İhale İlanı

Okuduğunuz haber
KOOPERATİFLER TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ

Karayolları teyakkuzda

Anasayfa   /    Güncel    /    Kooperatifler Türkiye’nin geleceği

Kooperatifler Türkiye’nin geleceği

Boğazlıyan Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Halıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

GÜNCEL      20 Aralik 2018 - 21:53     0

Kooperatifler Türkiye’nin geleceği

“21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü, ilçemizde, ülkemizde kooperatifçilik hareketine gönül vermiş, ülkemiz ve milletimize hizmet yolunda durmaksızın çalışan tüm üreticilerimizin günüdür.
Halıcı; “Kooperatifçiliği “Türkiye’nin geleceği” olarak gördüğünü belirtti. 
Sağlıklı bir kooperatifçiliğin kalkınma ve ekonomide güçlenme anlamına geldiğini vurgulayan Halıcı; “Ancak kooperatifteki başarı inanmaktan ve güvenmekten geçer” dedi. İlçemizde faaliyet sahalarını genişleterek büyüyen, ülkemizin ve ilçemizin kalkınması için lokomotif görevini üstlenen başta Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi olmak üzere, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifimiz deki başarının sırrı inancın ve güvenin eseridir. 
Sosyal sorumluluk ilkesi ile çalışan, temelinde dayanışma, topluma ve insana hizmet olan kooperatiflerimiz, bireylerin ve toplumun ekonomik ve sosyal kalkınması açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu günün birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirip, toplumumuzun ekonomik ve sosyal kalkınmasına vesile olmasını temenni eder, başta kıymetli üreticilerimiz olmak üzere, tüm kooperatifçilik camiamızın, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü’nü kutlar, hepinize sağlıklı ve bereketli günler dilerim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ