Kooperatifler Türkiye’nin geleceği

Okuduğunuz haber
KARAYOLLARI TEYAKKUZDA

İlbay İlçe Başkanı

Anasayfa   /    Güncel    /    Karayolları teyakkuzda

Karayolları teyakkuzda

Karayolları 6. Bölge Müdürü İbrahim Yaşar, Boğazlıyan 68. Şube Şefliği’ni ziyaret ederek, kış aylarına yönelik yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Şube Şefi Ali Halat’tan yapılan hazırlıklar ve planlamalarla ilgili bilgi alan Yaşar, Kış mevsiminin kazasız ve sıkıntısız olması, vatandaşların yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamaları için karayolları ekiplerinin önlemlerini en üst seviyede aldıklarını söyledi.

GÜNCEL      20 Aralik 2018 - 21:54     0

Karayolları teyakkuzda

Karayolları 68. Şube Şefliği, kış aylarında vatandaşların ulaşım ve seyahatlerinde can ve mal güvenliğini sağlamak adına planlamaları ve hazırlıkları tamamladı.
Önceki gün gerçekleşen sezon açılışına Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Çayıralan Kaymakamı Bekir Özen, Karayolları 6. Bölge Müdürü İbrahim Yaşar, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz, Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar, Yol-İş Sendikası Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Atilla Özmel, Karayolları Boğazlıyan 68. Şube Müdürü Ali Halat, İlçe Müftü Vekili Mustafa Taşer ve Karayolları çalışanları katıldı.
KARAYOLLARI KIŞ’A HAZIR
Karayolları 6. Bölge Müdürü İbrahim Yaşar, kış mevsiminin kazasız ve sıkıntısız olması, vatandaşların yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamaları için karayolları ekiplerinin önlemlerini en üst seviyede aldıklarını söyledi.
Kış aylarında, vatandaşların ulaşım ve seyahatlerinde can ve mal güvenliğini sağlamak adına alınan tedbirleri önemsediklerini vurgulayan Yaşar, "Kış aylarının kazasız, belasız geçmesi için kurban keseceğiz. Her zaman olduğu gibi bu kış da kara yollarımızda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına yürütülen çalışmalarda titiz davranacağız. Ümit ediyorum ki ciddi anlamda bir sıkıntı ile karşılaşmayız. Tüm personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.
RAHAT VE GÜVENİLİR BİR SEZON DİLEĞİYLE
Bölge Müdürü İbrahim Yaşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Yozgat ve ilçelerimize, kazasız belasız bir kış sezonunu geçirmelerini diliyorum. Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak tüm tedbirlerimizi aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. Halkımız, sürücülerimiz rahat ve güvenilir bir kış mevsimi geçiririz inşallah. 
Karayollarımızda eksiklik ve aksaklıklar varsa bunları da en kısa süre içerisinde gidereceğiz. Yollarımızda kurallara uymak gerekiyor. Her türlü trafik işaretlerimiz ve trafiğin akışını sağlayacak tedbirler aldık. Sürücülerimizin mutlak suretle işaretlere uyması gerekiyor.”
Daha sonra söz alan Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan yollarının geçmiş yıllara nazaran oldukça iyileştiğini ve daha da iyileşeceğini söyledi.
Karayolları’nın sadece asli görevlerini değil, kamu kurum ve kuruluşlara da yardımcı olduğunu anımsatan Sinanoğlu, “Bölge Müdürü İbrahim Yaşar’a bölgeye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
HEDEFİMİZ KAZALARIN OLMAMASI
Kaymakam Davutoğlu, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öncelikle Bölge Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz, Boğazlıyan’ın sıkıntılarını biliyorlar. Çözüm de üretiyorlar. Sadece kendi görev tanımı olan işler değil, kamu kurum ve kuruluşların da işlerine destek veriyorlar.
Yollarımız genel anlamda iyileşti daha da iyileşecek. Özellikle Boğazlıyan geçişlerinde yaşanan kazalarla ilgili olarak da önümüzdeki dönemde çeşitli tedbirler alınacak. Sarıkaya Kavşağı’nda çalışma olacağını düşünüyorum. Esentepe Yolu’nda sinyalizasyon yapıldı, bariyer de yapılarak okul geçişleri daha güvenli hale getirilecek. 
Kaymakamlığımız ve Belediyemizin kolluk kuvvetleriyle beraber alacağımız tedbirlerle geçiş bölgesinde kaza sayısını azalması noktasında tedbir alacağız. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz de zaten bu noktada her zaman destek vermeyi esirgemediler, bundan sonra da esirgemeyeceklerdir. Şimdiye kadar Boğazlıyan’ımıza ve bölgemize yaptıkları katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 
Karayolları asıl işlerinin yanında kurumlarımıza ekstradan destek oluyor. Bu da sayın Bölge Müdürümüz’ün insiyatiflerinden olan işler. Ben tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.”
KARAYOLLARI’NIN KATKISI ÇOK BÜYÜK
Programa katılan Belediye Başkanı Hamdi Erdal da, Karayolları Bölge Müdürü İbrahim Yaşar’a teşekkür ederek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, Karayolları Bölge Müdürümüze, ekibine, şefimize çok teşekkür ediyorum. 5 yıldır Karayolları’yla hiçbir sorunumuz olmadı. İlçemize çok büyük faydalarını gördük. Yollarımız çok güzel. Ancak, kazalar kişisel hatalardan kaynaklanıyor. Yol hatası kesinlikle yok. Nakliyecilerimizin kavşaklarla ilgili sorunları var. Bir kavşağı TÜVTÜRK Kavşağı’nı kapatıp biraz daha aşağıya kaydırılması sonucu sorun biraz daha azalacaktır. Bölge Müdürümüz başta olmak üzere, ekibine çok teşekkür ediyorum.”
DUALAR EDİLİP KURBAN KESİLDİ
Boğazlıyan Müftü Vekili Mustafa Taşer, kış mevsiminin sorunsuz ve kazasız atlatılması için yaptığı duanın ardından kurban kesilerek, personele çalışmalarda başarılar dilendi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ