Jandarma havadan denetledi

Okuduğunuz haber
KENDİSİNİ “POLİS” OLARAK TANITTI

OKTAY, Hemşehrileri ile buluştu

Anasayfa   /    Güncel    /    Kendisini “Polis” olarak tanıttı

Kendisini “Polis” olarak tanıttı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Sinop’ta yaşlı kadını dolandıran M.A.,isimli şüpheliyi Yozgat’ta üzerinde 188 Bin 175 TL ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

GÜNCEL      04 Ekim 2021 - 21:27     0

Kendisini “Polis” olarak tanıttı

Edinilen bilgiye göre; Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde düzenlenen operasyonda  Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Yozgat Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yapılan denetimlerde M.A (20) isimli şahsın durumundan şüphelendi. Elinde bulunan poşet içerisinde yüklü miktarda para bulunduğu ve bu paralarla birlikte Şanlıurfa’ya hareket eden otobüse binmek üzere iken M.A., isimli şüpheliyi incelemek üzere durduran polis ekipleri, yaptıkları araştırma neticesinde şahsın elinde bulunan  poşet içerisinde  188 Bin 175 TL  parayı aynı gün Sinop’ta yaşlı bir bayanı kendisini polis olarak tanıtmak sureti ile yaşlı kadının terör örgütü ile bağlantısının bulunduğu, terör örgütüne operasyon yapacaklarını, bu sebeple parasını güvence altına almak için kendilerine vermesi gerektiği yönünde korku ve baskı uygulamak sureti ile müştekiyi dolandırdıklarını tespit etti.
M.A., isimli şüpheliyi gözaltına alan polis ekipleri, şüphelinin dolandırdığı 188 Bin 175 TL parayı sahibine teslim etti.
Şüpheli M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ