Yeni terminal şart!

Okuduğunuz haber
KAZANCI TAŞA GİTTİ

Boğazlıyan Belediyesi

Anasayfa   /    Güncel    /    Kazancı taşa gitti

Kazancı taşa gitti

Geçimini küçük aracıyla yaptığı pazarcılıkla sağlayan Harun Birinci’nin kazancı taşa gitti.

GÜNCEL      14 Eylül 2018 - 14:13     0

Kazancı taşa gitti

Geçimini küçük aracıyla yaptığı pazarcılıkla sağlayan Harun Birinci’nin kazancı taşa gitti. Kayseri’den aldığı soğan torbasını açarak tezgaha dizmek isteyen Birinci, soğan içerisinden çıkan sarı taşlar sonrasında isyan etti. “Ben ekmeğimi taştan çıkarmak için mücadele ederken, ekmeğim taşa gitti. Böylesini ilk defa görüyorum” dedi.
Boğazlıyan ilçesinde çarşı içerisinde küçücük aracına yüklediği ürünleri satarak geçimini sağlayan Harun Birinci, dün adeta şoku yaşadı. Ekmeğini taştan çıkarmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan, ilkbaharda bağ ve bahçe çapalayarak, diğer günlerde ise pazarcılık yaparak geçimini temin eden Birinci’nin bir kazancı bu kez taşa gitti.
Kayseri’den aldığı soğan torbalarını büyük bir hevesle aracına yükleyerek Boğazlıyan’a gelen Harun Birinci, torbaları açıp tezgaha dizerken, torbanın içinden çıkan taşlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Rengi soğanı andıran ve soğan kadar büyüklükte olan taşların çıkması sonrası ürünü satana isyan eden Birinci, “Helal kazancıma göz diktiler. Ben zaten günlük ekmeğimi ancak kazanıyordum. Görünen o ki, bu haftalık kazancımı taşa vermiş olacağım” dedi.
20 kg’lık torbalardan yaklaşık 3-4 kg. taş çıkartan Harun Birinci, “Soğan göz yaşartıyor derlerdi. Gerçekten öyleymiş. Torbanın çıkan taşlar benim de gözlerimi yaşarttı” diyerek serzenişlerini dile getirdi.
Pazarcı Harun Birinci, torbalardan çıkan taşları tartmanın yanında, soğanların yanına koyarak sergiledi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ