ÖZLEM SONA ERDİ

Okuduğunuz haber
KAYALAR: HASRET SONA ERECEK

YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYALAR: HASRET SONA ERECEK

KAYALAR: HASRET SONA ERECEK

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmalarına ilçelerde koordinasyon merkezleri açılışı ile devam eden İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, Cuma günü yoğun katılımın olduğu Boğazlıyan Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Kayalar, 14 Mayıs ile birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.

GÜNCEL      02 Mayis 2023 - 00:08     0

KAYALAR: HASRET SONA ERECEK

Boğazlıyan Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan Kayalar “Geçmişte bütün meselelerinde birlikte olduğumuz Boğazlıyan ilçemizin daha iyi, daha güzel günlere kavuşabilmesi için var gücümüzle hep birlikte gece gündüz demeden mücadele edeceğiz. Boğazlıyan ilçesinin de desteğini alarak çok genç yaşta başladığımız siyasi hayatımızda hep birlikte olmayı; köylerimizle, belediyelerimizle birlikte olmayı vatandaşlarımızın meseleleri ile birlikte olmayı kendimize ilke edindik” şeklinde konuştu.
İYİ Parti seçim koordinasyon merkezi açılışı öncesinde İYİ Parti Yozgat 28’inci dönem milletvekili adayları vatandaşlara hitap etti.
İYİ Parti seçim koordinasyon merkezi açılışı törenine Millet İttifakı Yozgat Milletvekili adayları Lütfullah Kayalar, Ali Keven, İsmail Yılmaz, Nafiye Balçık'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Katılım Partisi, Demokrat Partisi’nin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
HİÇ BİR ZAMAN AYRIMCILIK YAPMADIK
Yozgat Milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, coşkulu tezahüratlar eşliğinde çıktığı kürsüde Yozgat’ta hasretin biteceğini söyledi.
Bu yolun birleştirme, hizmet, birlik ve beraberlik yolu olduğunu ifade eden Kayalar, “Bu yola çıkarken biliniz ki milletvekili adayı arkadaşlarımız, il başkanlarımız, teşkilatlarımızla birlikte en önemlisi de benim mesai arkadaşlarım diye hitap ettiğim değerli muhtarlarımızla, STK’larımızal birlikte bu çıktığımız yolda bu çatı altında görev yapmak isteyen aday olan bütün arkadaşlarımızla bu yolda Yozgatlının hissiyatı olan vatan, millet, bayrak sevgimiz, inanışımız ve maneviyatımızla birlikte bir yola çıkıyoruz. O yol kutlu bir yoldur. 
O yolda İYİ Parti olarak, kadrolar olarak mecliste de inşallah Türkiye’nin sigortası olarak bayrağımızın göklerde dalgalanmasının en güzel duygularını yaşayan insanlar olarak yeni bir yola ve döneme giriyoruz. Milletin dirliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın sonsuza kadar burçlarda dalgalanması için bir yeni yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta sizlerden yeni bir destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
DUALARLA AÇILIŞ YAPILDI
Konuşmaların arından edilen duaların ardından seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleşti.  
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ