KAYALAR: HASRET SONA ERECEK

Okuduğunuz haber
YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER

ŞEKER’DE YÜZLE GÜLÜYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER

YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER

ŞEHİT LOKMAN DARGIN İMAM HATİP ORTAOKULU  AKIL VE ZEKA OYUNLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER  

GÜNCEL      02 Mayis 2023 - 00:09     0

YOZGAT'I TEMSİL EDECEKLER

Akıl ve Zeka Oyunları Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesinde  yapılan turnuvaya, ilçemizden ilkokul ve ortaokul kategorisinde  7  okulumuzdan(ilkokul ve Ortaokul ) öğrencileri katıldı.
Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ilde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarında 1 birincilik ile 2 ikincilik elde ettiler.
Bulamı Oyununda Yozgat il birincisi Erol Efe Alkan. Pentago Oyununda Yozgat il ikincisi Hidayet Mert Öcalır ve Küre Oyununda Yozgat il ikincisi Süleyman Eroğlu derece elde ettiler.
 İl birincisi olan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu  öğrencisi Erol Efe Alkan Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve okulumuzu temsil edecek.
Hidayet Mert Öcalır ile Süleyman Eroğlu'nun ödüllerini il milli eğitim müdürü Yusuf Yazıcı tarafından verildi. İl birincisi olan Erol Efe Alkan'ın ödülünü ise il spor müdürü tarafı dan verildi.
Yozgat'ta  başarıyı artırma programı çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilerin fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini desteklediklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, kazanan öğrencilerimize başarılar diledi.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ