Gaziler Günü kutlanacak

Okuduğunuz haber
KAHRAMANLIĞIN SÖNMEYEN MEŞALELERİ

ÇOK BÜYÜK’SÜN OVAKENT

Anasayfa   /    Güncel    /    KAHRAMANLIĞIN SÖNMEYEN MEŞALELERİ

KAHRAMANLIĞIN SÖNMEYEN MEŞALELERİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Gaziler Günü’nü kutladı

GÜNCEL      18 Eylül 2019 - 23:35     0

KAHRAMANLIĞIN SÖNMEYEN MEŞALELERİ

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Gazilerin, şanlı Türk tarihinin yaşayan abideleri, bayrak, vatan ve millet aşkının beden nişaneleri olduğunu dile getirerek, “Milletimizin ve devletimizin bekası için yüreğini ortaya koymuş bütün gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "Kahramanlığın sönmeyen meşaleleri" diye tarif ettiği gazilerin, şanlı Türk tarihinin yaşayan abideleri, bayrak, vatan ve millet aşkının beden nişaneleri olduğunu belirtti.
Gazilik şeref madalyasını dünyadaki hiç bir millette görülmeyecek türden bir onurla, sadece göğüslerinde değil yüreklerinde taşıyan vatan evlatları olarak tarif ettiği gazilere seslenen Başkan Coşar, “Biliyoruz ki, huzur içerisinde geçirilen her bir gün, sizlerin sayesindedir. Bu nedenle sizlerin fedakarlıkları asla ödenmez. Allah sizlerden bin kez razı olsun. 
19 Eylül Gaziler Günü’nde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimizin ve devletimizin bekası için yüreğini ortaya koymuş bütün gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, her bir gazimizin Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.
Başkan Coşar, mesajında daha sonra şunları dile getirdi: “Gazilerimiz dünya döndükçe ve aziz milletimiz var oldukça kıvanç kaynağımız olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, bütün gazilerimize Allah'tan hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle 19 Eylül Gaziler Günümüz kutlu, eşsiz makamları tüm Gazi kardeşlerimize mübarek olsun."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ