KAYMAKAM SERTTAŞ GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
KAHRAMAN’DAN AÇILIŞA DAVET

YENİDEN REFAH’A TEMİZYÜREK

Anasayfa   /    Güncel    /    KAHRAMAN’DAN AÇILIŞA DAVET

KAHRAMAN’DAN AÇILIŞA DAVET

İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Baki Şahin’in Belediye Başkanı Adaylığı sonrasında boşalan makama atanan Ahmet Kahraman, 31Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan’ın daha da İYİ’leşeceğini söyledi.

GÜNCEL      28 Subat 2024 - 22:24     0

KAHRAMAN’DAN AÇILIŞA DAVET

Seçimlerin; huzur ve sükunet içerisinde geçmesi dileğinde bulunan Başkan Kahraman, seçimler demokratik bir yarıştır. Her adayın önceliği ve ortak paydası Boğazlıyan olmalıdır. 31 Mart seçimlerinde kim kazanırsa kazansın, asıl kazananın Boğazlıyan olması dileğinde bulundu.
Saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Kahraman, İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak, 1 Mart 2024 Cuma günü Bahçeler Mahallesi, Şehit Reşat Tuna Tuncel Caddesi, Nebi Kıraathanesi üzerinde açılışını gerçekleştireceğimiz Seçim İrtibat Büromuzun açılışı sonrası çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
Seçim İrtibat Bürosu açılışına Boğazlıyan halkını davet eden İlçe Başkanı Kahraman, Baki Şahin Başkanımızın kazanmasıyla Boğazlıyan daha da İYİ’leşecek. Halkımız İYİ Belediyecilik ile daha fazla hizmet ve yatırıma kavuşacak” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ