KOOPERATİF ŞAHA KALKTI

Okuduğunuz haber
KAÇAK MAKHUM VARİLDEN ÇIKTI

Boğazlıyan İlçe Tarım Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    KAÇAK MAKHUM VARİLDEN ÇIKTI

KAÇAK MAKHUM VARİLDEN ÇIKTI

2017 yılında Ayaş açık cezaevinden firar eden ve 3 yıldan beri firari durumda olan A.A. isimli mahkum Yozgat İl Jandarma ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu evinde saklandığı varil içerisinde yakalandı.

GÜNCEL      22 Ocak 2020 - 20:29     0

KAÇAK MAKHUM VARİLDEN ÇIKTI

Firari A.A. mala zarar verme, Ateşli silahlarla mermilerini satın alma, taşıma veya bulundurma, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi ve kilitlenmek suretiyle muhafaza alına alınan eşya hakkında hırsızlık suçlarından açık cezaevinde cezasını çekmekte iken 2017 yılında firar etti.
Yozgat İl Jandarma ekipleri tarafından yakalanması amacıyla sürekli takip edilen firarinin devamlı olarak Kayseri ile Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde saklandığı yönünde bilgiler alan jandarma ekipleri aramalarını bu yönde sıklaştırdı.
Firari A.A.’nın bu süre zarfında ve daha önce işlemiş olduğu başka suçlardan yargılanmasına devam edilmiş ve hakkında mahkemelerce tehdit, hükümlü veya tutuklunun kaçması, hakkı olmayan yere tecavüz ve mala zarar verme suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Yapılan takip sonucunda firari A.A’nın köydeki evine geldiği tespiti üzerine Yozgat İl Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada firarinin kardeşine ait evde, üstü yufka ekmeklerle kapatılmış boş bir varil içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Firari A.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ