4 yaşındaki çocuk yangında hayatını kaybetti

Okuduğunuz haber
JANDARMA HIRSIZLARI YAKALADI

Güçlü Başkan, Güçlü Boğazlıyan

Anasayfa   /    Güncel    /    Jandarma hırsızları yakaladı

Jandarma hırsızları yakaladı

Yozgat Valiliği’nden edinilen bilgiye göre jandarma tarafından yapılan operasyonlarda Boğazlıyan’da pancar sulama borularını çalan  ve Çayıralan İlçesi’nde küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan kişiler yakalandı. 

GÜNCEL      10 Aralik 2018 - 22:54     0

Jandarma  hırsızları yakaladı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince;  Boğazlıyan  İlçesi Ovakent Beldesinde O.D.  isimli mağdura ait yaklaşık onbin TL. değerindeki pancar sulama boruları çalınması  olayı ile ilgili olarak  yapılan araştırmalarda, olaya karışan  şüphelilerinin F.A.,C.A. ve B.Y.   olduğu tespit edilmiştir.  
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon neticesinde, bahse konu şüpheliler Boğazlıyan ilçesinde yakalanmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanmış, hırsızlık konusu borular ise sahibine teslim edilmiştir.
Küçükbaş hayvan hırsızları tutuklandı
Çayıralan ilçesi Konuklar Beldesi'nde küçükbaş hayvan hırsızlığına karıştıktan sonra yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Konuklar Beldesi'nde M.E. isimli vatandaşa ait 13 adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan operasyonda olaya karışan şüphelilerden A.A, S.G, H.K ve M.İ. Çayıralan ilçesinde yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.A, S.G. ve M.i tutuklanırken H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Yapılan operasyonda ele geçirilen 13 küçükbaş hayvan ise sahibine teslim edildi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ