Jandarma hırsızları yakaladı

Okuduğunuz haber
GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ BOĞAZLIYAN

Vali Çakır, öğretmenlerle bir araya geldi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Güçlü Başkan, Güçlü Boğazlıyan

Güçlü Başkan, Güçlü Boğazlıyan

MHP Boğazlıyan Belediye Başkanı Adayı İbrahim Tamer, çalışmalara hız verdi

SİYASET      10 Aralik 2018 - 22:55     0

Güçlü Başkan, Güçlü Boğazlıyan

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Boğazlıyan Belediye Başkanı Adayının İbrahim Tamer olduğunu açıkladı. “Güçlü Başkan, Güçlü Boğazlıyan” sloganıyla çalışmalarına hız veren Başkan Adayı İbrahim Tamer, “Yeni vitrinle, yeni vizyonla geliyoruz. Kimseye haksızlık yapmadan, garibanın hakkını korumak için, Boğazlıyan’da istihdamı artırmak, halkın huzurlu bir şekilde yaşaması için geliyoruz ” dedi.

Ülkücü camianın sevilen isimlerinden, ömrünü Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet için adayan, üstlendiği İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten İbrahim Tamer ismi, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
Tamer’in adaylığı resmen duyurulması sonrasında MHP camiasında büyük bir sevinç hakim olurken, çalışmalarına hız veren İbrahim Tamer, “Huzur için geliyoruz, siyasetin vizyonunu ve vitrinini değiştirmek için geliyoruz” dedi.
Boğazlıyan’ın 3-5 aileden ibaret olmadığını anımsatan Başkan Adayı Tamer, “Biz bu algıyı kırmak istiyoruz. Boğazlıyan 3-5 aileden daha büyüktür. İş konusunda gariban insanlarımız sıkıntı çekerken, kolay iş bulan hep bu algıyı yaratanların çevreleri oluyor. Kimseyle haksızlık yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, köylü kentli ayrımı yapmadan hak edene hak ettiğini vermek için, haksızlığı önlemek için hizmete talip olduk. Hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek, Boğazlıyan’ın yarınlarını daha mutlu, daha huzurlu kılmak için bu yola çıktık. Rabbim utandırmasın” diye konuştu.
İlk ziyaretini Gazetemiz Haber Merkezi’ne yapan Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Sadir Durmaz’ın adaylığımı açıklaması sonrasında yürüttüğümüz çalışmalara hız verdik.
Siyasetin 40 yıllık vitrinini değiştirmeye geliyoruz. Yeni isimlerle yolumuza devam edeceğiz. Boğazlıyan’da siyaset 3-5 aileden ibaretmiş gibi algılanıyor. Biz bu vitrini değiştirip yeni isimleri siyasete kazandıracağız.
İş konusunda gariban insanlarımız sıkıntı çekerken, kolay iş bulan hep bu algıyı yaratanların çevresi oluyor. Kimseye haksızlık yapmadan, işe ihtiyacı olan ve hak edenlere öncelik tanımak hedefimiz. Boğazlıyan’a yatırım yapacak herkese yardımcı olmak, işlerini kolaylaştırmak adına göreve talip olduk. 
Cumhur ittifakının nimetlerinden Boğazlıyan’ımızı daha fazla istifade ettireceğiz. İstihdam olsun, yeni iş alanlarının açılması olsun elimizden geleni yapacağız. Bir aileden 5 kişi değil, ihtiyacı olan bir kişiye iş vereceğiz.
Halkla barışık, partisi, kimliği ne olursa olsun, köylüsü kentlisi herkese eşit mesafede olacağız. Kimseye ayrımcılık yapmadan hizmet üreteceğiz. Parasına ya da şekline göre değil, haklılığına göre hareket edeceğiz. 
Biz her zaman sahadayız. Şu anda plan ve programlarımızı yapıyoruz. Yeni vitrin ve yeni vizyonla yolumuza devam edeceğiz.
Rahmetli Derya Kadıoğlu Başkanımız, 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptı. Geçtiğimiz gün ölüm yıldönümüydü. Önemli olan eser bırakmaktır. Rahmetli Derya Başkanımız da çok güzel eserler bıraktı. Yemedi, yedirmedi. Belediye’yi kimseye peşkeş çekmedi. Boğazlıyan halkı onu hep rahmetle ve minnetle anıyor, yaptığı hizmetlere saygı duyuyor. 
Biz de kendisini örnek alıyoruz. Derya Başkanımız, Boğazlıyan’da gönüllerde bir Başkan’dır. Bizim arsalarımızı, dükkanlarımızı kimseye vermedi. Onun kaybetmesiyle Boğazlıyan kaybetti. 
Derya Başkan’dan sonra Boğazlıyan Belediyesi’nin hiçbir mal varlığı kalmadı. Hepsini sattılar. 
İnşallah, bizler de göreve seçildiğimiz zaman Belediye’nin bir kuruşunu dahi çarçur etmeden, halka hizmet için çalışacağız. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Tüyü yetmedik yetimin hakkını hem koruyacak, hem de kollayacağız.
Hizmetlerin önünü açacak, yatırımcıya en büyük destek bizler olacağız. Boğazlıyan ilçemizi yatırımın merkezi haline getireceğiz. Adil, kararlı, tutarlı, kalpleri kırmadan, halkımızdan aldığımız gücü yine halkımıza yansıtmak suretiyle görevimizi yapacağız. Başka Boğazlıyan yok.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ