MÜFTÜLÜK BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
HUZURUMUZ DAİM OLSUN

Burası Boğazlıyan Burada İş Var

Anasayfa   /    Güncel    /    HUZURUMUZ DAİM OLSUN

HUZURUMUZ DAİM OLSUN

Siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları Kaymakam Sinanoğlu’nun makamında bir kez daha bir araya geldi

GÜNCEL      19 Mart 2019 - 00:04     0

HUZURUMUZ DAİM OLSUN


Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, seçim ortamının huzurlu geçmesine katkı sağlayan siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarına teşekkür etti. Parti temsilcileri ve adaylarını makamında misafir eden Kaymakam Sinanoğlu, “Biz güzel bir ilçede yaşıyoruz. İlçedeki huzur ortamına katkı sağladığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimler öncesinde ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları ile bir araya gelen Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, ilçenin huzuruna verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Güzar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Peker, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Akol, AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Encümen Adayı Sinan Budak ve Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer ile İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin’i makamında misafir eden Kaymakam Sinanoğlu, kardeşlik içerisinde seçim kampanyası yürütüldüğünü ve bunun da huzura büyük katkı sağladığını söyledi.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin ilçemizde huzurlu ve sağlıklı bir ortamda tamamlanması ve oylarını kullanmaya gelecek olan vatandaşlarımızın oylarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gereken her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını ve alınmaya devam edeceğini vurgulayan Kaymakam Sinanoğlu, bu birlik ve beraberliğin seçim sonrasında da süreceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.
Partilerin diyalog halinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, “Hedefimiz, seçimlerin başlamasından bitimine kadar, düzen içinde, huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılmasıdır. Kanun dışı eylem ve işlemlerin önlenmesi, gerekli tüm tedbirlerin bütün kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile alınması, adayların propagandalarını yapabilmelerini ve vatandaşların güven ve huzur içerisinde oy kullanabilmesini sağlamaktır.
Geçmiş yıllardaki gibi bu seçimleri de huzurlu bir şekilde tamamlayarak ilçemizin demokrasi kültürünü ve hoşgörüsünü daha iyi bir noktaya taşımış olacağız. Tedbirlerimizi gözden geçirerek son güne kadar seçimlerin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayacağız. Bu seçimlerin ülkemiz ve milletimizin daha fazla yücelmesine ve memleketimizin daha güçlü yarınlarına vesile olmasını diliyor, sizlere de huzura katkı sağlamanızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 
AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları da Kaymakam Davut Sinanoğlu’nun birleştirici tavrından ötürü teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ