PEKER: İKTİDARA HAZIRIZ

Okuduğunuz haber
HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

COŞAR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

2022 Yılı Ramazan Ayı İstişare Toplantısı Boğazlıyan Kaymakamı Recep AYDIN başkanlığında, İlçe Müftüsü Atıf AKŞİT, mahalle ve köy imamlarının katılımı ile gerçekleşti.

GÜNCEL      30 Mart 2022 - 23:53     0

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Toplantıda konuşan Kaymakam Recep AYDIN “Vatandaşlarımızın Ramazan ayında ibadetlerini huzur ve güven içinde geçirmeleri için ilçedeki tüm kurumlarımızla koordinasyon içinde tedbirlerimizi alıyoruz. İbadethanelerimiz ile ilgili müftülüğümüz gerekli çalışmaları yürütüyor.
İmamlığın Peygamber mesleği olduğunu hatırlatan Kaymakamımız camilerimizi çocuklarımıza ve insanlarımıza sevdirmeliyiz. Camilerimizi yaşanabilir hale getirmek sizlerin gayretleri ile olacaktır. Toplumu iyi ahlak üzerine yönlendiren sizlersiniz” dedi.
İstişare toplantısında, Ramazan ayında yapılacak hizmetler, Fitre, Zekat, Sadaka gibi bağışların zamanında yerine ulaştırılması, kasaba ve köylerde gerçekleştirilecek programlar değerlendirildi.
İlçemizde Ramazan ayı boyunca Yukarı Mahalle Camii’nde Afganistanlı Hafız Ahmed Ziya Muhammedi ve Burkina Fasolu Hafız İbrahim Dera tarafından hatimli teravih namazı kılınacak.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ