HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Okuduğunuz haber
COŞAR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

MHP'Lİ BELEDİYELER, HER ZAMAN YOKSULUN MUHTACIN YANINDA OLMUŞTUR

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

COŞAR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar; kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlar için belediye imkanlarını bir kez daha seferber etti.

GÜNCEL      30 Mart 2022 - 23:54     0

COŞAR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

Evden çıkamayan vatandaşlara Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ikramında bulunacak olan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, restaurantımızda hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, ekiplerimiz tarafından belirlenen vatandaşımızın evlerine götürülerek teslim edilecek. Yapılan servis ile vatandaşların sıcak yemek ihtiyacı karşılanacak” dedi.

Ramazan ayı münasebetiyle hummalı bir çalışla çalışma yürüten Boğazlıyan Belediyesi, bir kez daha “kimsesizlerin kimsesi” olacak.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın talimatları ile belediye bünyesinde pişirilen sıcak yemekler, koronavirüs sebebiyle evinde kimsesi olmayan vatandaşlara, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlara sefer taslarına konan üç çeşit sıcak yemek ve ekmek yine belediye personeli tarafından evlere teslim edilecek. Yemekler, hasta ve yaşlıların yiyebileceği özellikte yağ, şeker ve tuz oranları ölçülü şekilde hazırlanacak.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ramazan ayı boyunca sadece ihtiyaç sahibi ailelere değil, sokağa çıkacak durumda olmayan vatandaşlardan gelen talepleri de geri çevirmediklerini belirterek, her gün 3 çeşit sıcak yemek ulaştırılacağını söyledi.
Tamamen izole edilmiş personel, tüm sağlık tedbirlerini almış bir şekilde sıcak yemekleri sahiplerine teslim edileceğini belirten Başkan Coşar, “İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmak, ilçede kendi başına yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşların mağduriyetlerini gidermek bizlerin görevidir” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ