21 kilogram eroin ele geçirildi

Okuduğunuz haber
HAYIRLI OLSUN BOĞAZLIYAN

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    Hayırlı olsun Boğazlıyan

Hayırlı olsun Boğazlıyan

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin Mimarı Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilk etapta 72 milyon Euro’luk yatırımı kazandıracak imzayı attı

GÜNCEL      25 Ekim 2021 - 21:56     0

Hayırlı olsun Boğazlıyan

Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren mesaisinin büyük bir bölümünü “En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için harcayan Başkan Gökhan Coşar, Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından birisi olan Yağız Tekstil ile protokol imzaladı. Bin 200 kişiye istihdam sağlayacak olan ve 72 milyon Euro’luk proje bedeli bulunan yatırımın temelleri 2021 baharında törenlerle atılacak.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin gelişip büyümesi noktasında yapmış olduğu çalışmalar her geçen gün meyvesini veriyor.
Ekonomiden istihdama, eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Boğazlıyan’ın gelişmişlik seviyesini yükselten Başkan Coşar, “En büyük hayalim” dediği Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla Boğazlıyan ismini Türkiye gündemine taşıdı.
“Olmaz, yapamaz, yapılamaz” denilen tüm sözlere inat rekor sayılacak kısa sürede OSB’nin kurulumunu gerçekleştirerek tapularını alan ve alan tahsislerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar, kuruluş aşamasında görüştüğü Yağız Tekstil firma yetkilileri Boğazlıyan’da ağırladı.
Türkiye’nin sayılı tekstil firmalarından olan, İstanbul ve Şanlıurfa’da büyük yatırımları olan Yağız Tekstil Firması’nın Boğazlıyan’a yatırım yapması noktasında protokol imzalayan Başkan Gökhan Coşar, “Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde bin 200 kişiye istihdam sağlaması planlanan iplik ve kumaş üretim tesisinin ön tahsis protokolünün imzalarının atıldığını söyledi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ‘hayalim’ olarak nitelediği ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın desteklediği organize sanayi bölgesi çalışmaları meyvesini vermeye başlıyor.
Bölgeye önemli katkı sağlayacak olan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklama yapan Coşar, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi  alanımızda 145 bin  metrekare alan üzerine proje bedeli yaklaşık 72.000.000 Euro olan ve proje doğrultusunda tahmini istihdam edilecek personel sayısı 1190 kişi kapasiteli “iplik ve kumaş üretim tesisi” yatırımını ilçemizde hayata geçirmek üzere uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğümüz İstanbul ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Yağız Tekstil firması ile ön tahsis protokolü imzaladık.
Sağlayacağı üretim ve istihdam ile ekonomimize önemli katkılar sağlayacak bu yatırımın Boğazlıyan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizin her alanda büyümesi ve gelişmesi için tüm yatırımlarımızın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ