Hayırlı olsun Boğazlıyan

Okuduğunuz haber
AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

CUMHURİYET 98 YAŞINDA

Anasayfa   /    Güncel    /    AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Afet Eğitim Yılı kapsamında Alparslan Türkeş Huzurevi, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde, Özel Çamlık ve Derman Anadolu ve Özel Kreşlerimizin personeli ve hizmet alanlarına “Afet Farkındalık Eğitimi” düzenlendi.

GÜNCEL      27 Ekim 2021 - 23:18     0

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Yozgat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü "Afet Bilinci Eğitmenleri" Emrah Erdoğan ve Mustafa Cem Birol tarafından Valilik Konferans Salonunda verilen eğitimle, afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar olmak üzere 3 temel başlık hakkında bilgilendirme yapıldı.
Eğiticiler tarafından yapısal ve yapısal olmayan riskler, bunları azaltmanın yolları, afet öncesi buluşma alanlarının belirlenmesi, afetlerden sonraki ilk 72 saate hazırlıklı olmak için ihtiyaç malzemelerinden oluşan afet çantası hazırlamanın önemi, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve afet sonrası için alınması gereken tedbirler detaylı olarak anlatıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ