BOĞAZLIYAN’DA İSTİHDAMA İŞKUR DESTEĞİ

Okuduğunuz haber
HATİP, ŞOFÖRLERİN VAZGEÇİLMEZİ

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    HATİP, ŞOFÖRLERİN VAZGEÇİLMEZİ

HATİP, ŞOFÖRLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Boğazlıyan Şoförler ve Otomobilciler, Nakliyeciler Esnaf Odası seçimlerine rakipsiz giren Başkan Ahmet Hatip, bir kez daha güven tazeledi.

GÜNCEL      14 Mart 2022 - 23:39     0

HATİP, ŞOFÖRLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Haftasonu gerçekleştirilen Genel Kurul’da üyelerin tamamının oyunu alan Hatip, “Yapılan seçimimizde bana ve yönetimime tekrar hizmet etme imkanı veren değerli üyelerime, destek veren vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Camiamıza hayırlara vesile olsun, hepinize saygılarımı sunarım." dedi.

Haftası gerçekleştirilen Boğazlıyan Şoförler ve Otomobilciler, Nakliyeciler Esnaf Odası seçimi, üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştilen Genel Kurul’a, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Başkan Yardımcıları Feramuz Bozoğlu ve Latif Manyas, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yazılıtaş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, davetliler ve şoför esnafı katıldı.
Açılış ve divan kurulunun oluşturulması ile başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet ve denetim raporunun okunması, bütçe raporlarının ibra edilmesi sonrasında dilek ve temennilere geçildi.
Başkan Ahmet Hatip’in selamlama konuşmasının ardından yapılan oylamada, tek aday olan Ahmet Hatip bir kez daha güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.
Hatip yaptığı konuşmada; “Yapılan seçimimizde bana ve yönetimime tekrar hizmet etme imkanı veren değerli üyelerime, destek veren vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Camiamıza hayırlara vesile olsun, hepinize saygılarımı sunarım" dedi.
İLK TEBRİK BAŞKAN COŞAR’DAN
Bir kez daha Boğazlıyan Şoförler ve Otomobilciler, Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Hatip’i makamında ziyaret ederek tebrik eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, hayırlı olsun dileklerini ileterek, Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ