BAĞIŞTA YARIŞTILAR

Okuduğunuz haber
DEPREM BÖLGESİNE SAMAN VE YEM GÖNDERİLDİ

ŞEKER’DEN İDDİALARA YANIT

Anasayfa   /    Güncel    /    Deprem bölgesine saman ve yem gönderildi

Deprem bölgesine saman ve yem gönderildi

Kahramanmaraş merkezli ‘Asrın afetinden’ sonra Boğazlıyan’dan çeşitli yardımların yanı sıra üreticilerin ihtiyacını karşılamak içinde ilçe genelinde toplanan yem ve samanlar deprem bölgesine gönderildi.

GÜNCEL      22 Subat 2023 - 23:25     0

Deprem bölgesine saman ve yem gönderildi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen üreticilerin ihtiyacını karşılamak üzere, Boğazlıyan Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Yozgat Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonunda ilçedeki üreticilerinden temin edilen yem ve saman başta olmak üzere çeşitli yardımlar, afet bölgesine gönderildi.
Yem ve samanların yanı sıra deprem bölgesine veteriner hekim ve teknik personel olmak üzere  ekip görevlendirildi. Ekipler bölgedeki çalışmalarına devam ederken, personel, bölgede depremden zarar gören hayvanları tespit ederek sağlık kontrollerini ve bakımlarını yapıyor. Ekipler, bunun yanı sıra bölgeye gönderilen hayvan yemlerinin dağıtımları ve gıda yardımlarının denetiminde de görev alıyor.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ