BAŞKAN COŞAR AŞURE DAĞITTI

Okuduğunuz haber
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY’DAN BOĞAZLIYAN’A DESTEK

TYP başvuruları başladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Boğazlıyan’a destek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Boğazlıyan’a destek

31 Mart yerel seçimler öncesinde Boğazlıyan’ı ziyaret ederek AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar için vatandaşların desteğini isteyen Oktay, Boğazlıyan ilçesinin ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyor.

GÜNCEL      13 Eylül 2019 - 15:34     0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Boğazlıyan’a destek

Seçimlerin ardından Boğazlıyan Belediye Başkanı Coşar’ı makamında kabul eden Oktay, ilçenin eksikleri ve yapılacak projelerle ilgili detaylı bilgi aldı.
Oktay, ilk etapta vatandaşa verilen hizmetlerin aksamaması ve belediyenin araç ihtiyaçlarının giderilmesi için ilgili kurumlara gerekli talimatları verdi. Bu kapsamda 3 araç Boğazlıyan Belediyesine teslim edildi.
Belediye Başkanı Coşar’ın seçim döneminde vadettiği projelerle de yakından ilgilenen Oktay, ilçenin atık su projesi için 12 milyon 800 bin liralık ödeneğin tahsis edilmesini sağladı.
İlçeye yapılacak hizmet ve yatırımlarda en büyük destekçilerinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay olduğunu vurgulayan Gökhan Coşar, şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendi, Boğazlıyan’a yapmış olduğu ziyarette en büyük destekçisinin kendisinin olacağını söylemişti. Sağ olsunlar, taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmediler. Hazırlamış olduğumuz projeleri yakından takip ediyorlar. Bu durum ilçemizin geleceği için çok önemli. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, ilçemizin yıllardır alamadığı hizmetleri almak ve yatırımlar yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Organize sanayi bölgesi, otel, havuz ve Millet Bahçesi başta olmak üzere projelerimizi hem Cumhurbaşkanı Yardımcımıza hem de ilgili bakanlıklarımıza sunduk. Bu projelerle ilgili de en kısa sürede siz değerli halkımıza müjdeler vereceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ