Boğazlıyan Belediyesi

Okuduğunuz haber
CHP’DE PEKER RAKİPSİZ

BOĞAZLIYAN’A GÖZ MÜJDESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP’DE PEKER RAKİPSİZ

CHP’DE PEKER RAKİPSİZ

Tek liste ile gidilen CHP İlçe Olağan Kongresi’ne Başkan Ahmet Peker, bir kez daha güven tazeledi

GÜNCEL      23 Aralik 2019 - 22:46     0

CHP’DE PEKER RAKİPSİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Boğazlıyan İlçe Olağan Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girdiği seçimde ikinci kez güven tazeleyen İlçe Başkanı Ahmet Peker, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese açıktır. İktidar yürüyüşüne emin adımlarla gidiyoruz. Kazanan CHP oldu, kazanan Boğazlıyan oldu” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Kongresi yapıldı. TSO Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Kongre’ye; CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, eski Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Kadın ve Gençlik Kolları ile İl Genel Meclis Üyesi Emin Mustafa Baran, delegeler ve partililerin yoğun ilgi gösterdi. 
PEKER İKİNCİ KEZ GÜVEN TAZELEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, partisinin tek liste ile gerçekleştirilen Olağan Kongresi’nde delegelerin oyları ile ikinci kez Başkanlığa seçildi. 
Seçim sonrasında partililere hitaben konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Peker, CHP’nin kapısının herkese açık olduğunu ve iktidar yürüyüşüne emin adımlarla gittiklerini söyledi.
Böylesi onurlu bir göreve ikinci kez seçilmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Peker, delegelere ve tüm partililere teşekkür etti.
KONGRE, DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DÖNÜŞTÜ
“Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur” şeklinde konuşan Başkan Peker, “İlçe başkanlığı görevini bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yönetim kurulu üyeleriyle birlikte; genel merkez başta olmak üzere tüm teşkilatlar ile uyum içerisinde çalışacağız. Kazanan CHP oldu, kazanan Boğazlıyan oldu. Bundan sonraki hedefimiz 2023 ve 2024 seçimleri. Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceği için hep birlikte daha fazla çalışacağız. Demokrasi şöleni ile başlayan kongremiz, iktidar yürüyüşümüz ile devam edecektir” dedi.
PEKER: KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Başkan Peker, son olarak; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese açıktır. Partililerimiz ve vatandaşlarımızla beraber Türkiye Cumhuriyetini yeniden inşa edeceğiz. Amacımız bu. Bu işi gönülle yapıyoruz. Görev süremizde hiç kimseyi ötelemedik ve öteleştirmedik. Şahsıma ve yönetime verdiğiniz destekten dolayı ve yeni yönetime layık gördüğünüz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ KEVEN: BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE 
PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven ise, “Birlik olacağız, beraber olacağız ve partimizi iktidara taşıyacağız. Delegelerimiz ve partililerimizin görevi başkan seçmekle bitmiyor şimdi. Yönetim kuruluna seçilmiş gibi hep birlikte çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. CHP Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nda mevcut Başkan Ahmet Peker, başkanlığındaki yeni yönetim ise, şu isimlerden oluştu:
“Mustafa Aykut Kolat, Mustafa Yıldırım, Mustafa Altunok, Emre Çelikadam, Levent Özer, Cuma Ali Eryılmaz, Tamer Kahraman, Ahmet Karaoğlu, Osman Aşık, Kamuran Doğaner, Ramazan Çay, Mehmet Uyar.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ