KILIÇDAROĞLU YOZGAT’A GELİYOR

Okuduğunuz haber
ÇAYIRALAN JANDARMA ŞAMPİYON OLDU

"BORÇLARI SİLECEĞİZ"

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇAYIRALAN JANDARMA ŞAMPİYON OLDU

ÇAYIRALAN JANDARMA ŞAMPİYON OLDU

“Adalet Kupası 2021” halı saha turnuvası; kurumlararası birlik ve beraberlik, iletişim ve motivasyonu artırdı.

GÜNCEL      03 Kasim 2021 - 23:52     0

ÇAYIRALAN JANDARMA ŞAMPİYON OLDU

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzenlenen, “Adalet Kupası 2021” isimli Halı Saha Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son maçına çıkan ve kıyasıya mücadelenin olduğu karşılaşmada, Sarıkaya Adliyespor’u 5-4 yenen Çayıralan İlçe Jandarmaspor şampiyon oldu. Çok sayıda seyircinin heyecanla takip ettiği müsabakada Şampiyon kupasını Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın elinden aldı.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin’in göreve başlaması sonrası kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik ve beraberliğin artırılmasının amaçlandığı “Adalet Kupası 2021” isimli Halı Saha Turnuvası sona erdi.
 Birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin arttığı, iletişim ve motivasyonun zirveye çıktığı Turnuva’nın final maçı, ilk günkü heyecanla sona erdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Halı Sahası’nda büyük bir heyecanla başlayan ve önceki gün aynı heyecanla tamamlanan Turnuva’nın son maçında final maçı oynayan Çayıralan İlçe Jandarma Spor ile Sarıkaya Adliye Spor karşılaştı.
Turnuvayı başından sonuna kadar takip eden ve böylesi anlamlı birlikteliği, dayanışmayı, paylaşmayı ve kardeşlik duygularının gelişmesine öncülük eden Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş başta olmak üzere Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan, Sarıkaya ve Çayıralan’da görev yapan Savcılar ve Hakimler ile Adliye personelleri, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çayıralan İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çayıralan, Çandır ve Yenifakılı İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Ayna ve çok sayıda seyirci takip etti.
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş’in hakemliğini yaptığı final maçı çalınan düdükle başladı. Ortaya konulan oyunun ve takımların birbirlerine gösterdiği centilmenlik seyirciler tarafından alkışlandı.
Büyük çekişmeye sahne olan ve 9 kez filelerin havalandırıldığı müsabakada, Sarıkaya Adliye Spor’u 5-4 yenen Çayıralan Jandarma Spor Turnuva’nın Şampiyon’u oldu.
Turnuvanın 3’üncülük ve 4’üncülük maçı ise Boğazlıyan Cezaevi Spor ile Boğazlıyan İlçe Jandarma Spor arasında yapıldı. Bu karşılaşmayı Cezaevi Spor 9-3’lük skorla kazanarak 3’üncü oldu.
“Adalet Kupası 2021” isimli Halı Saha Turnuvasının her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, amaçlarının ilçeler arası birlik ve beraberliği artırmak olarak özetledi.
Başsavcı Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü;
“Turnuvayı yapmaktaki amacımız Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Sarıkaya ve Yenifakılı ilçelerinde görev yapmakta olan Adliye, Jandarma, Emniyet ve İnfaz Koruma memurlarını bir araya getirerek bunların arasındaki iletişimi, motivasyonu arttırıp özellikle Yozgat’ın güneyinde bulunan ilçelerde birlik ve beraberliği sağlamaktı. Turnuva sonrasında da bunu başardığımıza inanıyorum.
Futbolu bir kardeşlik, dostluk aracı olarak kullanacağız. Bu sinerjiyle birlikte bölgemizde suçla mücadele konusunda da devletin kadroları olarak elimizden geleni yapacağız.
Turnuvanın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesinde emeği geçen mesai arkadaşlarımıza, Adliye, Jandarma, Emniyet ve Cezaevi idareci ve personellerimize, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Ayna’ya ve turnuvaya katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”
Turnuva sonrasında takımlara çeşitli hediyeler verilirken, Şampiyon Çayıralan Jandarma Spor’a kupayı Belediye Başkanı Gökhan Coşar verdi.
Başkan Coşar, Turnuva’nın düzenleyen Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş’e teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ