MAKAMI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Okuduğunuz haber
ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Kayseri'de yayın yapan Çağan Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Yozgatlılar Derneği Onursal Başkanı Mustafa Çağan, 31 Mart yerel seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar’a “hayırlı uğurlu olsun” ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL      08 Nisan 2019 - 23:15     0

ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Beraberinde AK Parti’nin 3 dönem Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliğini yapan Bayram Eroğlu ile birlikte Boğazlıyan Belediyesi’ne gelen Çağan, Başkan Coşar’a hayırlı uğurlu olsun” diyerek görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanlığı makamının hizmet makamı olduğunu söyleyen Çağan, “İnşallah Gökhan Bey’de güzel hizmetlere imza atar ve altını altın harflerle ilçe tarihine yazdırır” dedi.
Genç, dinamik bir Başkan’ın Boğazlıyan’a yapacağı çok hizmetler olduğunu dile getiren Mustafa Çağan, ilçenin hizmet alması noktasında kendisinin de üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu ifade etti.
Gençlik yıllarının Boğazlıyan’da geçtiğini ve Boğazlıyan halkını çok sevdiğini anımsatan İşadamı Çağan, “Sayın Başkan bir geleneği de yıkmıştır. Tarihi bir oy almasının yanında iki sol parti, bir sağ partinin kazandığı Boğazlıyan’da ikinci kez sağ partili belediye başkanı seçilerek ilke imza atmıştır. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.
Çağan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar da, “Bizler gönülleri yıkmaya değil, gönülleri yapmaya geldik. Gönül belediyeciliği hedefimizle Boğazlıyan insanımızın hizmetkarlığına talip olduk. Allah hepsinden razı olsun. Bizleri bağırlarına basarak, Yozgat’ta rekor oy ile Başkanlık makamına getirdiler. Bizler de kendilerini mahcup etmeyecek ve seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözleri fazlasıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ