YENİDEN REFAH’A TEMİZYÜREK

Okuduğunuz haber
BRANŞ ÖĞRETMENLERİ TOPLANDI

BOĞAZLIYAN İYİ’LEŞECEK

Anasayfa   /    Güncel    /    BRANŞ ÖĞRETMENLERİ TOPLANDI

BRANŞ ÖĞRETMENLERİ TOPLANDI

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, ilçede görev yapan branş öğretmenleriyle bir araya geldi.

GÜNCEL      28 Subat 2024 - 22:26     0

BRANŞ ÖĞRETMENLERİ TOPLANDI

Eğitim politikaları, müfredat, ders çerçeve programları, okullardaki sorunlar ve öğrenci başarısını artırmaya yönelik çalışmaların ele alındığı toplantı iki hafta boyunca sürecek.

Boğazlıyan’da görev yapan branş öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in başkanlığında toplandı. Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’nün konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, görüş alışverişinde bulunuldu.
İngilizce öğretmenleriyle yapılan ilk toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim politikaları, müfredat, ders çerçeve programları, okullardaki sorunlar ve öğrenci başarısını artırmaya yönelik çalışmalar ele alındı.
Toplantı sırasında konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, "Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerin gelecekteki hayatlarını şekillendirmede büyük bir sorumluluğunuz olduğunun farkındayız. Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiğinize hiçbir şüphemiz yok ve size minnettarız. 
Öğrencilerin dünya ile rekabet edebilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip olmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Öğrencilerin başarı grafiğini artırmak için motivasyonlarını yükseltmek, çağın gelişmelerini takip etmelerini sağlamak ve her türlü olumsuzluk ve kötü alışkanlıklardan korumak için birlikte çalışacağız." şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ