BOPARK’A İLK DESTEK HATİP’DEN

Okuduğunuz haber
BOPARK TRAFİĞİ RAHATLATACAK

MİNİK YÜREKLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    BOPARK TRAFİĞİ RAHATLATACAK

BOPARK TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Boğazlıyan Belediyesi bünyesinde kurulan BOPARK sistemi bugün devreye giriyor. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, uygulamaya konulan çalışma ile ilçe trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi. Başkan Coşar, “İlçemiz çarşı içerisindeki trafiğin yoğunluğunu düzenlemek, yol üzerine yapılan araç parklarının ilçemiz içerisinde yaya ve araç ulaşımını olumsuz yönde etkilemesini önlemek ve esnaf kardeşlerimizin konforunu arttırmak amacıyla Belediyemiz bünyesinde ücretli otopark uygulamamız başlamıştır” dedi.

GÜNCEL      14 Ekim 2019 - 23:35     0

BOPARK TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Gelişen ve büyüyen ilçede, park yerlerinin yetersiz olmasının yanında araçların düzensiz park edilmesi, yaya ve araç güvenliğinin tehlikeye sokulmasına göz yummayan Boğazlıyan Belediyesi, soruna neşter vurdu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler arasında bulunan park sorununun kökten çözümü için düğmeye bastı. Coşar’ın, Belediye bünyesinde oluşturduğu Boğazlıyan Park “BOPARK” sistemi ile hem Belediye’ye gelir temin edilecek, hem de elde edilen gelirle onlarca gence istihdam sağlayacak.
Konuya ilişkin bilgisine başvurduğumuz Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçedeki trafik yoğunluğunu düzenlemek, yol üzerine yapılan araç parklarının oluşturduğu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için uygulamaya konulan BOPARK sisteminin, yaya ve araç ulaşımını olumsuz yönde etkileyen sorunları da ortadan kaldıracağını söyledi.
Başkan Coşar, Planlamasını gerçekleştirdiğimiz otopark uygulaması konusunda esnafımız ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız toplantılarda destek görmüştür. Hazırlık olarakta şehir içerisinde park uygulamasına dair, otopark görevlilerimiz tarafından kullanılacak cihazlar alınmıştır.
Uygulama hafta içi günleri ve cumartesi günü Sabah 08.00 ile 18.00 saatleri arasında geçerli olacaktır. 
Otopark uygulaması ile olumlu gelişmelerin yaşanacak cadde ve sokaklarda park sorunu azalacak, trafik akışı rahatlayacak ve esnafımız daha güzel alışveriş imkanı bulacaktır. Bu çalışma ile halkımızda rahat ve sakin bir trafik akışına kavuşmanın rahatını yaşayacaktır" diye konuştu.

    

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ