BELEDİYE TEYAKKUZDA

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’A HAYIRLI OLSUN

KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİYİ PARAYA BOĞDU!

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’A HAYIRLI OLSUN

BOĞAZLIYAN’A HAYIRLI OLSUN

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yapılan arsa satış ihalesini 34 milyon TL ile Demiroğlu Grup kazandı.

GÜNCEL      14 Haziran 2023 - 23:45     0

BOĞAZLIYAN’A HAYIRLI OLSUN

Boğazlıyan Belediyesi tarafından Aşağı Mahalle’de bulunan arsaların satışı ihale yolu yapıldı. İhaleye Demiroğlu Grup adına katılan Osman Çakır ve Oktay Demiroğlu, muhammen bedellerinin üzerine çıkarak ihaleyi kazandı. Satış sonrası açıklamada bulunan Osman Çakır, ilçe merkezinde bulunan arsaya; işyeri, otel ve apart yapmayı planladıklarını belirterek, “İlçemize bir şeyler kazandırabiliyorsak ne mutlu bize. Şimdiden Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Boğazlıyan’ın genç ve girişimci iş insanlarından Osman Çakır ve Oktay Demiroğlu, Boğazlıyan Belediyesi tarafından ihalesi yapılan 5 parça halinde satışı yapılan arsaların tamamını muhammen bedelin üzerine çıkarak 34 milyon TL’ye aldı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın başkanlığında gerçekleşen ihale sonrası açıklama yapan Demiroğlu Grup ortaklarından Osman Çakır, “ilçemize yeni hizmet ve yatırımlarla buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.
Boğazlıyan’da doğup büyüdüğünü ve 2007 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Kendim müteahhidim. Boğazlıyan’da doğdum, Boğazlıyan’da büyüdüm. 2007 yılından beri inşaat yapmaktayım. Aynı zamanda ortağım olan Oktay Demiroğlu da çiftçilik yapmakta. Boğazlıyan için hayırlı uğurlu olsun.İşyeri, otel, apart tarzında yerler yapmayı düşünüyoruz. İlçemize bir şeyler kazandırabiliyorsak ne mutlu bize.”
Demiroğlu Grup ortaklarından Oktay Demiroğlu da, “ilçemize bir şeyler kazandırıyor, yeni istihdam alanları oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Yapacağımız yatırımların ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ