İstiklal Marşı bizim kurucu metnimizdir ve her dem tazedir

Okuduğunuz haber
BAŞER: HEKİMLERİMİZ KUTSAL BİR GÖREVİ İFA EDİYOR

Bozdağ'dan Yozgat'’a müjdeler

Anasayfa   /    Güncel    /    Başer: Hekimlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor

Başer: Hekimlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşan bireylerin, tekrar sağlıklarına kavuşmalarında hekimlerin büyük çaba ve gayret sarf ettiğini belirterek, “Hekimlerimizin yaptıkları görevin ne kadar kutsal olduğuna olan inancımız tamdır.”dedi.

GÜNCEL      14 Mart 2018 - 00:08     0

Başer: Hekimlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor

Milletvekili Yusuf Başer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada hekimlerin ve sağlık çalışanların bayramını kutladı.
Başer, “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşan bireylerin, tekrar sağlıklarına kavuşmalarında ve insan sağlığını tehdit eden tüm olumsuzluklardan korunmasında, ölüm ve hayat arasında en sağlam köprü, en değerli tutamak olan sağlığımızı korumak adına gösterilen tüm çabaları sarf eden Hekimlerimizin yaptıkları görevin ne kadar kutsal olduğuna olan inancımız tamdır.”dedi.
AK PARTİ OLARAK SAĞLIK SEKTÖRÜMÜZÜN VE ÇALIŞANLARIMIZIN SORUNLARINI ÖNCELİKLE ÇÖZMEYE DEVAM EDİYORUZ
AK Parti olarak sağlık sektörü ve çalışanlarının öncelikle sorunlarını çözmeye devam ettiklerini vurgulayan Başer, “AK Parti olarak Sağlık personelimizin ve dinamik bir yapısı olan sağlık sektörümüzün sorunlarını öncelikle çözmeye devam ediyoruz, bunun olumlu sonuçlarını önümüzdeki yıllarda daha çok göreceğiz. Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın, hastanelerin tek çatı altında toplanması, ilaç erişimi ve fiyatlarında yapılan yeni düzenlemeler, çalışanların ücret ve çalışma koşullarındaki iyileştirmeler, hekim ve çalışanların sayısındaki artışlar gibi sağlık sisteminin birçok kronik sorununu hal yoluna koymuştur.Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek ve bütün vatandaşların eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, en önemli hedeflerimizdendir. Sağlık sistemimizin geliştirilmesi, daha kaliteli sağlık hizmetlerinden tüm yurttaşların eşit olarak yararlanması öncelikli görevimiz olmuştur.İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ