Şehit Babalarına anlamlı ziyaret

Okuduğunuz haber
BAŞER’E SEVGİ SELİ

Oğulcuk cansuyu olacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Başer’e sevgi seli

Başer’e sevgi seli

Her fırsatta meclisten arta kalan zamanlarını memleketi Yozgat’ta geçiren Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, hafta sonu Boğazlıyan’da bir dizi ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu.

GÜNCEL      22 Haziran 2021 - 00:04     0

Başer’e sevgi seli

Parlamento çalışmalarından fırsat buldukça soluğu Yozgat’ta alan Milletvekili Başer, il merkeziyle birlikte ilçeleri adım adım geziyor. Vatandaşlarla ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini yerinde dinleyen Başer, ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altuntaş ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ile İl Genel Meclis Üyeleri Muktat Erdem ve Mikayil Demir ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Milletvekili Başer, Boğazlıyan’da bir dizi ziyaret, inceleme ve temaslarda bulundu, Başkan Gökhan Coşar’dan belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Milletvekili Başer’i Boğazlıyan da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getirerek, “Sayın vekilimizin Boğazlıyan’a hizmet ve yatırım noktasında emekleri çok büyüktür. İlçemiz ve halkımız için hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Sayın vekilimiz sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor. Yapılan çalışmaları sahada inceleyerek, hizmetlerin en güzel bir sunulması için yoğun bir mesai harcıyor. Gönüllere hitap eden çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.
“BELEDİYE ZİYARETİ”
Milletvekili Yusuf Başer, ziyaret kapsamında Boğazlıyan Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Başkan Gökhan Coşar’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Coşar, “Sayın Milletvekilimizin ilçemizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Boğazlıyanlı vatandaşlarımıza hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Her şeyden önce milletimizin mutluğunu, huzurunu ve refahını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Milletvekili Yusuf Başer ise Boğazlıyan’ı geleceğe taşıyacak projelere destek vereceklerini belirterek, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin ekonomik kalkınma başta olmak üzere her alanda tarihinde görülmemiş atılımlara ve değişimlere tanıklık ettiğine dikkat çeken Başer, yapılan yatırımlar sayesinde Boğazlıyan’ın da son yıllarda hızla geliştiğine dikkat çekti.
“ESNAF ZİYARETİ”
Milletvekili Başer, Boğazlıyan’da esnafları da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
Daha sonra Boğazlıyan Belediyesi Muhsin ve Mukadder Türkmen Taziye Evinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Başer’in programı akşam yemeği ile sona erdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ